GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πολικές συνθήκες στα ματς του Σαββατοκύριακου!

Ένα σφοδρό κύμα χιονιά έρχεται το Σάββατο να πλήξει το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας και παράλληλα και την… Super League.


Ένα σφοδρό κύμα χιονιά έρχεται το Σάββατο να πλήξει το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας και παράλληλα και την… Super League.

Όπως έχει γίνει γνωστό, πολικές αέριες μάζες έρχονται από την Ρωσία, που θα φέρουν πτώση θερμοκρασίας κατά 15 βαθμούς σε σχέση με σήμερα και έντονες χιονοπτώσεις, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας!

Το κύμα κακοκαιρίας θα ξεκινήσει το Σάββατο το απόγευμα όπως λένε οι μετεωρολόγοι και θα κρατήσει ως την Τρίτη το πρωί. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο πρόγραμμα και στις προβλέψεις της ΕΜΥ, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έχουμε και αναβολές αγώνων στην αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Με εξαίρεση το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τα δύο παιχνίδια της Δευτέρας (25/2), οι καιρικές συνθήκες στα άλλα ματς θα είναι πολύ δύσκολες, καθώς στα περισσότερα, την ώρα του αγώνα προβλέπεται χιονόπτωση και θερμοκρασίες κάτω του μηδενός!

Ας δούμε όμως τι προβλέπεται…:

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/2
Ξάνθη – Λεβαδειακός (16:00): Προβλέπεται έντονη χιονόπτωση και -3 βαθμοί Κελσίου
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (17:15): Προβλέπεται χιονόνερο, που στην διάρκεια του απογεύματος θα μετατραπεί σε χιόνι. Θερμοκρασία -1 βαθμός.
ΑΕΚ – Απόλλων Αθηνών (19:30): Προβλέπεται έντονη χιονόπτωση και 0 βαθμοί Κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/2
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός (15:00): Χιονόνερο και 4 βαθμοί Κελσίου
Λαμία – ΑΕΛ (19:00): Έντονη χιονόπτωση και -4 βαθμοί Κελσίου
ΠΑΟΚ – Άρης (19:30): Συννεφιά και 3 βαθμοί Κελσίου

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/2
Ολυμπιακός – ΟΦΗ (17:15): Βροχή και 4 βαθμοί Κελσίου
Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00): Συννεφιά και 4 βαθμοί Κελσίου.