GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης τίμησαν τον Κώστα Χατζηαναγνώστου

Πραγματοποιήθηκε η 8η Τακτική Γενική Συνέλευση της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης με εργασίες για τον Διοικητικό –...


Πραγματοποιήθηκε η 8η Τακτική Γενική Συνέλευση της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης με εργασίες για τον Διοικητικό –Οικονομικό απολογισμό έτους 2018-2019, προχθές Κυριακή σε γνωστό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.


Κατά την εκδήλωση η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης, τίμησε τον Κώστα Χατζηαναγνώστου για τα 30 χρόνια προσφοράς του, μια και συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα.



Με ανάρτησή του στο bf o Κώστας Χατζηαναγνώστου δήλωσε συγκινημένος, γράφοντας τα παρακάτω:

“Η χθεσινή ημέρα ήταν μια από τις πιο σημαντικές στη ζωή μου η τιμή που μου έγινε από τους συναδέλφους στην 8η Τακτική Γενική Συνέλευση της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης με την απονομή τιμητικής πλακέτας δείχνει ότι αναγνωρίζουν στην ταπεινότητα μου ότι κάποιο μικρό λιθαράκι έβαλα και εγώ στο οικοδόμημα του αστυνομικού συνδικαλισμού σε αυτά τα 30 χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά του επαγγελματικού μου χώρου, το σημαντικότερο για μένα που πετύχαμε είναι ότι πέρα από την προάσπιση των εργασιακών και οικονομικών μας κατακτήσεων ήταν η σμίκρυνση της απόστασης μεταξύ κοινωνίας και αστυνομίας, καταφέραμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι και οι αστυνομικοί είναι κομμάτι της κοινωνίας και ο ρόλος τους είναι να την υπηρετούν και όχι να είναι δυνάστες της.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συναδέλφους μου για την στήριξη και την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια και τους υπόσχομαι πάντα με την δική τους στήριξη από οποιοδήποτε μετερίζι θα είμαι δίπλα τους για μένα θα είναι πάντα οι δικοί μου άνθρωποι.”