GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ουσιαστικό έργο προσφέρουν οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Διδυμοτείχου

Με αφορμή την κοπή της πίτας στις 01/02/2019 του Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Διδ/χου, ο Δήμαρχο...


Με αφορμή την κοπή της πίτας στις 01/02/2019 του Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Διδ/χου, ο Δήμαρχος Δήμου Διδ/χου κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης έκανε μια μικρή αναφορά στις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη δημιουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (6 τμήματα), τη δημιουργία Κέντρου Κοινότητας, τη δημιουργία ΚΕΠ Υγείας, τη λειτουργία των ΚΑΠΗ, τη σίτιση ηλικιωμένων, τη λειτουργία του προγράμματος ¨ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ¨ και τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου.

¨Στη μεγαλύτερη μεταπολεμική οικονομική κρίση, η Δημοτική Αρχή έδωσε προτεραιότητα στο να επιτελεσθεί όσο το δυνατόν περισσότερο κοινωνικό έργο προς ανακούφιση των δημοτών μας¨ τόνισε ο κος Δήμαρχος.

Ο κ. Πατσουρίδης, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Κ.Κ.Π.Α. και όλους τους εργαζομένους, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλουν για την επιτυχία του έργου τους είπε: ¨ Είστε πάντα δίπλα σ’ αυτούς που έχουν ανάγκες και προσπαθείτε να ανταποκριθείτε σε αυτές ¨.

Τέλος ανέφερε ότι: ¨Είναι πολύ σημαντικό να παλέψουμε όλοι συλλογικά χωρίς σκοπιμότητες, με κοινούς στόχους και διάθεση για δουλειά για το καλό και την πρόοδο του τόπου μας¨.