GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ν. Γκαρά : ” “Προτείναμε το θερμοκήπιο να γίνει έξω από το Βιομηχανικό Πάρκο”

Το παράπονο του προς τους Βουλευτές του Έβρου, εξέφρασε προ ημερών ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης για την καθυστέρηση...


Το παράπονο του προς τους Βουλευτές του Έβρου, εξέφρασε προ ημερών ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης για την καθυστέρηση της δημιουργίας θερμοκηπίων στην ευρύτερη περιοχή του Αεροδρομίου..

Μάλιστα όπως είχε δηλώσει: “Υπάρχει τεράστια γραφειοκρατία και ταυτόχρονα απουσιάζει η πολιτική βούληση η οποία θα παρακάμψει αυτή την γραφειοκρατία. Όταν λοιπόν ,εδώ στην ακριτική περιοχή του Έβρου, με την τροπολογία δύο σειρών, να δημιουργήσουμε τόσες θέσεις εργασίας, ρωτάω, ποιος Έλληνας θα ήταν βουλευτής και δε θα προσπαθούσε να το κάνει και ποιος υπουργός, θα ήταν αυτός ο οποίος θα έλεγε “έχω ένα πρόβλημα με το ΒΙΟΠΑ”. Να το ξεπεράσεις! Μπορεί να γίνει! Και αφού μπορεί να γίνει, εγώ αυτή τη στιγμή, μεταφέρω την απόλυτη ευθύνη στην Κεντρική Διοίκηση, Βουλευτές και Υπουργούς, γιατί εγώ ως Δήμος, τελείωσα”

Απαντώντας στις δηλώσεις αυτές, η Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά, εξήγησε πως η ίδια σε κατ ιδίαν συνάντηση με το Δήμαρχο, ερευνήσανε από κοινού, τη δυνατότητα εύρεσης άλλου χώρου για την εν λόγω επένδυση.

“Για να γίνει το συγκεκριμένο έργο στο χώρο ο οποίος είναι Βιομηχανικό Πάρκο, απαιτείται ο αποχαρακτηρισμός του. Η επιλογή αυτή δεν είναι συμβατή με τις προτεραιότητες που έχει το αρμόδιο υπουργείο, και ας μη ξεχνάμε ότι σε όλη τη χώρα, γίνονται μελέτες για να χαρακτηριστούν κάποιες περιοχές ώς Βιομηχανικά Πάρκα, και όχι να γίνεται αποχαρακτηρισμός” τόνισε η Βουλευτής.

Παράλληλα επεσήμανε πως μία εναλλακτική πρόταση είναι το να βρεθούν άλλοι χώροι για την κατασκευή των θερμοκηπίων.

“Δημοτικές εκτάσεις υπάρχουν αρκετές οι οποίες μπορούν να παραχωρηθούν, για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα“, κατέληξε.