GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Β. Τσολακίδης προς Γ. Τσιτιρίδη: Σταμάτα την κατρακύλα της ΔΕΥΥΑ

Έντονα επικριτικός ο Β. Τσολακίδης, πρώην δήμαρχος Αβδήρων, προς τον νυν δήμαρχο Γ. Τσιτιρίδη αναφορικά με την τα χρέη, όπως αναφέρει ...


Έντονα επικριτικός ο Β. Τσολακίδης, πρώην δήμαρχος Αβδήρων, προς τον νυν δήμαρχο Γ. Τσιτιρίδη αναφορικά με την τα χρέη, όπως αναφέρει στην δημόσια ανάρτηση του στο facebook, της ΔΕΥΑΑ. Καλεί τον δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη να πάρει μέτρα άμεσα, για να σταματήσει η κατρακύλα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, της Δημοτικής Εταιρείας Ύδρευσης.

Ο Β. Τσολακίδης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο δήμαρχος Αβδήρων ενώ γνωρίζει ότι η Δευαα βουλιάζει περί άλλων τυρβάζει .Αλήθεια οι τόκοι που προσθέτονται στο χρέος δεν τον απασχολούν, μήπως ο ίδιος θα τους πληρώσει; όχι βέβαια. Ο. λαός πληρώνει. Τώρα χρειάζονται αποφασιστικές ενέργειες για να σταματήσει η κατρακύλα. Εμπρός κύριε Τσιτιριδη πάρτε γρήγορα αποφάσεις γιατί με την αναβλητικότητα σας προκαλείτε επιπλέον ζημιά στην εταιρεία. Εσείς είστε δήμαρχος μέχρι τέλος Αυγούστου είστε λοιπόν ο μόνος αρμόδιος να λύσετε τα προβλήματα που δημιουργήσατε…»