GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σε ήρεμο και οικογενειακό κλίμα η Κοπή Βασιλόπιτας για το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑ Ξάνθης , μετά τους διαξιφισμούς με τη διοίκηση.

Το Σωματείο εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης έκοψε την Βασιλόπιτά του την Παρασκευή 1.2.2019 στο κέντρο διασκέδασης <<Η φωλιά του Πετε...


Το Σωματείο εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης έκοψε την Βασιλόπιτά του την Παρασκευή 1.2.2019 στο κέντρο διασκέδασης <<Η φωλιά του Πετεινού>> μέσα σε ένα θερμά οικογενειακό κλίμα! Την εκδήλωση τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ. κος Μαρίνος Σδρέβανος κ το μέλος του Δ.Σ. κος Απόστολος Πολυμένης καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων! Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Προέδρου του Σωματείου Σάββα Κανσίζογλου ο οποίος έδωσε τις ευχές του για υγεία και ευτυχία σε όλα τα μέλη του Σωματείου κ του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ. προσδοκώντας ευχόμενος την βέλτιστη συνεργασία με την Διοίκηση με σκοπό πάντα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς του πολίτες. Στη συνέχεια ακολούθησε βράβευση επιτυχόντων παιδιών εργαζομένων ,σε Πανεπιστήμια και ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας. Την Βασιλόπιτα έκοψε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ κος Μαρίνος Σδρέβανος κ το φλουρί φέτος έπεσε στο Σωματείο Εργαζομένων!