GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων στο Λαγό Διδυμοτείχου

Παρουσία του Διοικητού του Δ´ Σώματος Στρατού Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 22 του μηνός Φεβρουαρίο...


Παρουσία του Διοικητού του Δ´ Σώματος Στρατού Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Λαλούση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 22 του μηνός Φεβρουαρίου ε.ε., η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2019 Α’ ΕΣΣΟ, στο Στρατόπεδο «Θεοδωράκη», στο Λαγό του Δήμου Διδυμοτείχου, όπου εδρεύει η 30η Ταξιαρχία Πεζικού.

Της τελετής προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός και παρέστησαν ο Διοικητής της 30ης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Αγγελής, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοικήσεως και πολλοί συγγενείς των νεοσυλλέκτων. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την παρέλαση των νεοσυλλέκτων ενώπιον του τιμωμένου προσώπου.

Παρομοίως στο Στρατόπεδο «Μελιδόνη» στο Σουφλί, έδρα της 50ης Ταξιαρχίας και στο Στρατόπεδο «Αβραμίδη», στην Καβύλη Ορεστιάδος, έδρα της 3ης Ταξιαρχίας, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία νεοσυλλέκτων της ίδιας ΕΣΣΟ που παρουσιάστηκαν εκεί. Τον Σεβασμιώτατο εκπροσώπησαν αντίστοιχα οι Αρχιμανδρίτες Ανδρέας Αϊντινίδης (Σουφλί) και Θεόφιλος Βασιλάκος (Ορεστιάδα).