GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης, σε Μητροπολίτη και Αντιπεριφερειάρχη

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Ξάνθης Πύραρχο Κωνσταντίν...


Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Ξάνθης Πύραρχο Κωνσταντίνο Πασχ. Δαδούδη, εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθωρίου κ.κ. Παντελεήμων

Στο πλαίσιο της συναντήσεως ο Σεβασμιότατος εξήρε το σημαντικότατο έργο των πυροσβεστών στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης. Επίσης, ευχήθηκε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει ο νέος διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ξάνθης. Επίσης εξήρε τον αρμονικό τρόπο ζωής Χριστιανικού και Μουσουλμανικού στοιχείου, πράγμα που αντανακλά θετικά στην καθημερινότητα των πολιτών.

Από την πλευρά του ο Διοικητής της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ξάνθης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις διαπιστώσεις του Σεβασμιότατου σχετικά με την αρμονική συνύπαρξη Χριστιανών και Μουσουλμάνων, ενώ υπογράμμισε το σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθωρίου, τονίζοντας ότι οι πυροσβέστες θα είναι κοντά στην τοπική μας Εκκλησία, βοηθώντας όπως μπορούν σε αυτό το ευλογημένο έργο, επικαλούμενοι παράλληλα και την βοήθεια των προστατών τους των «τριών εν καμίνω παίδων» στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

Την ίδια ημέρα, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Ξάνθης Πύραρχος Κωνσταντίνος Πασχ. Δαδούδης, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης κ. Ζαγναφέρη Κων/νο.

Στο πλαίσιο της συναντήσεως ο Αντιπεριφερειάρχης εξήρε το σημαντικότατο έργο των πυροσβεστών στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης, τονίζοντας ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι καθημερινό ζητούμενο και αυτή επαφίεται πέραν όλων των άλλων και στην προσπάθεια των πυροσβεστών. Επίσης, ευχήθηκε δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει ο νέος διοικητής της ΔΙ. Π.Υ. Ν. Ξάνθης.

Από την πλευρά του ο νέος Διοικητής της ΔΙ. Π.Υ. Ν. Ξάνθης υπογράμμισε την ιδιαιτερότητα της πόλης της Ξάνθης με την αναγκαία συνύπαρξη παλιάς και νέας πόλης, τις δυσκολίες που προκύπτουν μέσα από αυτή την συνύπαρξη, τις προσπάθειες που καταβάλει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης να διατηρήσει ανέπαφη αυτή την εικόνα. Βέβαια η εικόνα αυτή της προστασίας της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας αλλά και του περιβάλλοντος δεν περιορίζεται μόνο στην πόλη της Ξάνθης αλλά και τον Νομό Ξάνθης, και προς αυτή την κατεύθυνση οι Πυροσβέστες εργάζονται και αγρυπνούν καθημερινά. επιτυγχάνεται πλήρως η αποστολή αυτών των φορέων. Η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος.