GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γιατί να υπάρχουν αντιδράσεις για το Μακεδονικό και την κατάργηση των εκδηλώσεων γιορτής της ημέρας των Τριών Ιεραρχών;;; Μήπως είναι η Ιστορία μας;;; Μήπως φταίνε οι επιλογές μας;;; Μήπως θα πρέπει κάποια στιγμή να λειτουργήσουμε ως Έλληνες στην πράξη και όχι στα λόγια!!!

Ήθελε την ελπίδα ο Ελληνικός λαός ή μάλλον μέρος του Ελληνικού λαού, αλλά όχι για να πάει μπροστά η χώρα, μα με μοναδικό γνώμονα το πρ...


Ήθελε την ελπίδα ο Ελληνικός λαός ή μάλλον μέρος του Ελληνικού λαού, αλλά όχι για να πάει μπροστά η χώρα, μα με μοναδικό γνώμονα το προσωπικό συμφέρον του καθενός, μιας και ο κάθε ένας ήθελε να απαλλαχτεί από τους φόρους, τα μνημόνια, τα χαράτσια και το νταβατζηλίκι του ΕΝΦΙΑ.

Ήθελε την ελπίδα μέρος του Ελληνικού λαού, γιατί δε γούσταρε άλλο τα κλισέ, τις γραβάτες, τα κοστούμια και την υπόσταση των Ελλήνων πολιτικών στο πολιτικό πανευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Μίσησαν πολιτικούς που τόσα χρόνια τους ψήφιζαν, γιατί η μαμαλίγκα πήγαινε σύννεφο και ζούσαμε όλοι στον αστερισμό των παχιών αγελάδων.