GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων μεταναστών στον ποταμό Έβρο

Συνεχίζονται για ακόμα μία ημέρα οι έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν οι 4 παράτυποι μετανάστες οι οποίοι αγνοούνται από το απόγευμα ...


Συνεχίζονται για ακόμα μία ημέρα οι έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν οι 4 παράτυποι μετανάστες οι οποίοι αγνοούνται από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η φουσκωτή βάρκα η οποία τους μετέφερε μαζί με άλλους 8 από την Τουρκική, στην Ελληνική πλευρά, ξεφούσκωσε με αποτέλεσμα να βρεθούνε όλοι στο νερό.

Μεταξύ των αγνοουμένων, 3 παιδιά. Η Αστυνομία “χτενίζει” την περιοχή, χρησιμoποιώντας και βάρκες, προκειμένου να βρεθούν ίχνη των αγνοουμένων.


Όσον αφορά τώρα σε δημοσιεύματα που θέλουν τον πατέρα των παιδιών να έχει ισχυρισθεί ψευδώς, ότι πρόκειται για δικά του παιδιά, με στόχο να έχει μία ευνοϊκότερη μεταχείριση από την Αστυνομία, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και μάλλον πρόκειται για “Fake news” καθώς ήδη έχει προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία πιστοποιούν την οικογενειακή του κατάσταση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω, είναι πατέρας 5 παιδιών, 2 εκ τον οποίων διασώθηκαν. πέραν των 3 αγνοούμενων.