GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανησυχία για “προσπάθεια απαγωγής” παιδιών σε χωριό της Αλεξανδρούπολης

Μια ανάρτηση που έγινε από μητέρα, σε ομάδα του facebook, έχει δημιουργήσει ανησυχία και προβληματισμό στους γονείς της περιοχή μας.


Μια ανάρτηση που έγινε από μητέρα, σε ομάδα του facebook, έχει δημιουργήσει ανησυχία και προβληματισμό στους γονείς της περιοχή μας.
Όπως γράφει η μητέρα, ένα άσπρο φορτηγάκι σταμάτησε μπροστά στα παιδιά της και ο οδηγός προσπάθησε να τα πείσει να ανεβούν σ’ αυτό.

Αναλυτικά γράφει:
“Σήμερα 1/2/2019 στις 13:40 στα Λουτρά, ένα λευκό φορτηγάκι σταμάτησε μπροστά στα παιδιά μου, όταν κατέβηκαν από το σχολικό και τους είπε να μπουν στο αμάξι για να διώξει τα δύο σκυλιά που ήταν στο δρόμο. Τα παιδιά είπαν όχι. Εκείνος είπε είναι φίλος του παππού μας αλλά τα παιδιά είπαν δεν τον εμπιστεύονται και φύγανε. Αυτό έγινε στη γωνία από το σπίτι μας και εγώ το είδα από το παράθυρο το φορτηγάκι. Έχουμε ενημερώσει την αστυνομία”.

Τα σχόλια στην παραπάνω δημοσίευση αναφέρουν ότι κάτι παρόμοιο έγινε και στην Άνθεια πριν από μία εβδομάδα και παλαιότερα έχουμε δει ανάλογες “καταγγελίες” να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Ωστόσο μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση επί του θέματος, αν το ερευνά ή όχι και αν έχει να δώσει κάποιες συμβουλές.

(φωτογραφία αρχείου)