GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέος χάρτης τουριστικής προβολής του Δήμου Αβδήρων με στόχο την προσέλκυση περισσότερων τουριστών, αλλά και την ευρεία προβολή των αξιοθέατων της γενέτειρας του Δημόκριτου

Εδώ και λίγες ημέρες, εκδόθηκε και κυκλοφορεί από τον Δήμο Αβδήρων, ο νέος τουριστικός χάρτης, μέσα από τον οποίο προβάλλονται τα αξ...


Εδώ και λίγες ημέρες, εκδόθηκε και κυκλοφορεί από τον Δήμο Αβδήρων, ο νέος τουριστικός χάρτης, μέσα από τον οποίο προβάλλονται τα αξιοθέατα, οι παραλίες αλλά και ο πολιτισμός της γενέτειρας του Δημόκριτου σε όλο το μήκος και το πλάτος των αυτοδιοικητικών της ορίων.

Όπως θα δείτε και εσείς, πρόκειται για μία αξιόλογη προσπάθεια του Δημάρχου Γ. Τσιτιρίδη και των συνεργατών του, προκειμένου η περιοχή να βγει από τα στενά όρια που την θέλουν κάποιοι και να αποκτήσει σημαντικότατο κομμάτι από την «πίτα» του τουρισμού.

Είναι αλήθεια ότι χρειάζονται πολλά και μεγάλα βήματα ώστε να μπορέσει η περιοχή να ανταγωνίζεται τόσο τις παραλιακές περιοχές της Καβάλας όσο και της Αλεξανδρούπολης, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η νυν δημοτική αρχή με την εμπειρία που διαθέτει και με στοχευμένες δράσεις που έχει προγραμματίσει δεν θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.