GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απίστευτος για ακόμη μια φορά ο Δημαρχόπουλος. Φώναξε τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης σήμερα το μεσημέρι για να συζητήσουν το θέμα παραχώρησης του (Π) των καπναποθηκών σε τμήμα του ΔΠΘ, χωρίς να τους έχει ενημερώσει πως το συγκεκριμένο θέμα είναι ενταγμένο στη συνεδρίαση του ΔΣ της ερχόμενης Τρίτης.

Έμειναν παγωτό οι αρχηγοί των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ακούγοντας τον καθηγητή εκπρόσωπο του ΔΠΘ να τους λέει πως δε θα παραβρεθούν...

Έμειναν παγωτό οι αρχηγοί των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ακούγοντας τον καθηγητή εκπρόσωπο του ΔΠΘ να τους λέει πως δε θα παραβρεθούν στη συνεδρίαση της Τρίτης αφού οι απόψεις περιστρέφονται γύρω από μια ολοκληρωμένη πρόταση, προκαλώντας την απορία σε όλους τους παρευρισκόμενους με τον Μ. Φανουράκη να ρωτά το γιατί και να παίρνει ως απάντηση πως το θέμα είναι ενταγμένο σε αυτά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη. Από εκεί και μετά το τι ακολούθησε δεν έχει προηγούμενο με τον Ν. Ανταμπούφη να δηλώνει απογοητευμένος από τη στάση αυτή του Δημάρχου και τον Μ. Φανουράκη να τονίζει πως αυτό είναι προσβολή μιας και δεν είναι δυνατόν να καλούνται για συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος χωρίς να γνωρίζουν πως αυτό αποτελεί θέμα της ημερίδας διάταξης στη συνεδρίαση του ΔΣ την ερχόμενη Τρίτη και να αποχωρούν. Αξίζει να θυμίσουμε πως πρόκειται για ένα θέμα που είχε απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης στο πρόσφατο παρελθόν , προκαλώντας πληθώρα αντιδράσεων καθώς όπως είχε προκύψει από τη διαδικασία , δεν υπήρχε κάποιο ολοκληρωμένο πλάνο αξιοποίησης του (Π) , όπως επίσης είχε τονισθεί ότι δεν υπήρχαν ασφαλιστικές δικλείδες που θα προστάτευαν τα συμφέροντα του Δήμου σε κάθε περίπτωση , μιας και η παραχώρηση αφορούσε χρονικό διάστημα 50 ετών.