GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΣΕΠ: Προσλήψεις ΙΔΟΧ για ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ,ΥΕ στον νομό Έβρου

18 Προσλήψεις προσωπικού, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου μέσω ΑΣΕΠ, για την εκτέλεση των εργασιών του υποέργου...


18 Προσλήψεις προσωπικού, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου μέσω ΑΣΕΠ, για την εκτέλεση των εργασιών του υποέργου 1 «Δοµική και µορφολογική αποκατάσταση µνηµειακού κελύφους και περιβάλλοντος» του έργου «Αποκατάσταση τεµένους Βαγιαζήτ Διδυµοτείχου – Φάση Β» για χρονικό διάστηµα τεσσάρων µηνών, από την ηµεροµηνία υπογραφής της σύµβασης, µε δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύµβασης έως και το τέλος του έργου µε την προϋπόθεση της ύπαρξης των αναγκαίων πιστώσεων.

Οι ειδικότητες
ΠΕ Αρχαιολόγων µε ειδίκευση στη Βυζαντινή – Μεταβυζαντινή Αρχαιολογία (1)

ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Αρχιτεκτόνων µε εµπειρία στην αποκατάσταση βυζαντινών και µεταβυζαντινών µνηµείων και στην τεκµηρίωση ιστορικών ξύλινων κατασκευών (1)

ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών µε εµπειρία στην αποκατάτασταση µνηµείων (2)

ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης, οµάδας Α (1)

ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης, οµάδας Β (1)

ΔΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων (πρώην τεχνικών συντήρησης) µε ειδίκευση στην συντήρηση τοιχογραφιών (1)

ΔΕ Εξειδικευµένων Εργατοτεχνιτών σε εργασίες αποκατάστασης µνηµείων βυζαντινής – µεταβυζαντινής περιόδου µε εµπειρία σε ξύλινες ιστορικές κατασκευές (1)

ΔΕ Εξειδικευµένων Εργατοτεχνιτών σε ξυλουργικές εργασίες (1)

ΥΕ Εξειδικευµένων Εργατοτεχνιτών στην αποκατάσταση µνηµείων βυζαντινής – µεταβυζαντινής περιόδου ή στην ξυλουργική ή τη λιθοξοϊκή τέχνη ή εµπειρία σε εξειδικευµένες οικοδοµικές εργασίες (4)

ΥΕ Ειδικευµένων Εργατών σε ανασκαφικές ή οικοδοµικές εργασίες (3)

ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού, ειδ. Λογιστή, µε ειδίκευση στην οικονοµική διαχείριση συγχρηµατοδοτούµενων έργων από προγράµµατα της ΕΕ (1)

Προσόντα πρόσληψης
ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει : α) Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες κράτους της Ε.Ε. Οι υποψήφιοι χωρίς ελληνική ιθαγένεια που θα πρέπει να αποδείξουν γνώση της ελληνικής γλώσσας σε βαθµό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της οικείας ειδικότητας να λάβουν υπ᾽όψιν τους ότ απαιτείται Πιστοποιητικό Ελληνοµάθειας (N.2413/1996 άρθρο 10 παρ. 1) που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας: α) ΥΠΕΠΘ Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80 Αθήνα, τηλ. 210−3443384 και β) Καραµαούνα 1, Πλ. Σκρά, Τ.Κ. 55132 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310− 459101, των κατωτέρω επιπέδων:

Α ή Α2 ΕΠΙΠΕΔΟ: Για την Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ). Β ή Β1 ΕΠΙΠΕΔΟ: Για την Κατηγορία Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) µη Διοικητικού Προσωπικού ή και εργατοτεχνικού προσωπικού. Γ ή Β2 ΕΠΙΠΕΔΟ: Για τις Κατηγορίες Πανεπιστηµιακής (ΠΕ) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) µη Διοικητικού Προσωπικού και για την Κατηγορία Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) Διοικητικού Προσωπικού.

Δ ή Γ1 ΕΠΙΠΕΔΟ: Για τις Κατηγορίες Πανεπιστηµιακής (ΠΕ) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) Διοικητικού Προσωπικού. Επίσης, η γλωσσοµάθεια αποδεικνύεται µε αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστηµιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54006, τηλ. 2310/997571−72−76) το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας.

Το ανωτέρω Πιστοποιητικό Ελληνοµάθειας δεν χρειάζεται να προσκοµίζουν οι οµογενείς (Βορείου Ηπείρου, Κύπρου και Τουρκίας) και αλλογενείς, οι οποίοι παρακολουθούν ή έχουν παρακολουθήσει προγράµµατα ή µαθήµατα της ελληνικής γλώσσας εντός του οργανωµένου ελληνικού εκπαιδευτικού συστήµατος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. β) Να έχουν ηλικία από 18 έως 67 ετών. γ) Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν. δ) Να µην έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συµπαράσταση)

Υποβολή αιτήσεων
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στην Υπηρεσία µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, Λεωφ. Μάκρης 44, 681 31 Αλεξανδρούπολη ή Βυζαντινό Μουσείο Διδυµοτείχου, Πλωτινοπόλεως & Σοφοκλέους (τηλ. επικοινωνίας: 2551026103 & 2553023960), απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου, υπ᾽ όψιν της υπεύθυνης του έργου κας Σαµπανοπούλου ή της υπεύθυνης διοικητικού της Εφορείας κας Πολυχρονάκη, εντός προθεσµίας πέντε (5) εργασίµων ηµερών που αρχίζει από την εποµένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρµογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, από την 18η έως και την 22α Φεβρουαρίου 2019.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι που αποστέλλουν την αίτησή τους ταχυδροµικά πρέπει να ενηµερώνουν την Υπηρεσία για την αποστολή της αίτησής τους µε τηλεοµοιοτυπία ή µε ηλεκτρονικό ταχυδροµείο εντός της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων. Επισηµαίνεται ότι διόρθωση ή συµπλήρωση των αιτήσεων επιτρέπεται µόνον µέχρι τη λήξη της προθεσµίας υποβολής των αιτήσεων συµµετοχής στη διαδικασία (άρθρο 20 παρ. 7 του Ν.2738/1999).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Οι υποψήφιοι/ες των κλάδων ΠΕ Αρχαιολόγων, Μηχανικών, ΤΕ & ΔΕ Συντηρητών αρχαιοτήτων πρέπει να υποβάλουν βιογραφικό σηµείωµα..