GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Να καταργηθούν τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς

Επίσκεψη στη Διεύθυνση των Παιδικών Σταθμών Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο ...


Επίσκεψη στη Διεύθυνση των Παιδικών Σταθμών Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σάββα Δευτεραίο.

Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι και οι δομές κοινωνικής πρόνοιας και φροντίδας υπακούουν στην πολιτική της ανταποδοτικότητας είτε αυτό προέρχεται από το ΕΣΠΑ είτε από το οικογενειακό εισόδημα μέσω αυξημένων τροφείων.

Ταυτόχρονα αναδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι εργαζόμενοι στον ίδιο χώρο έχουν τρεις διαφορετικές σχέσεις εργασίας και διαφορετικούς μισθούς για την ίδια δουλειά.


Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ επανειλημμένα έχει προβάλει και επιμένει στο αίτημα της κατάργησης των τροφείων στους παιδικούς όπως και της δημιουργίας όλων των αναγκαίων προϋποθέσεων για τη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών, ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες και να μην μένει κανένα παιδί εκτός δομών με εργαζόμενους μόνιμης και σταθερής σχέσης εργασίας.