GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


α μυστικά για να γλιτώσεις μια πενταετία στο πρόσωπό σου χωρίς χρήματα

Το πρόσωπο μας είναι εκείνο το σημείο που αμελούμε όλο και περισσότερο, καθώς πιστεύουμε ότι έχουμε μπροστά μας χρόνια μέχρι να επιδοθ...


Το πρόσωπο μας είναι εκείνο το σημείο που αμελούμε όλο και περισσότερο, καθώς πιστεύουμε ότι έχουμε μπροστά μας χρόνια μέχρι να επιδοθούμε σε ουσιαστική περιποίησή του.

Η αλήθεια είναι, όμως, πως η φροντίδα του προσώπου μας πρέπει να ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία, γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Για να έχουμε ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο δεν χρειάζεται να δώσουμε υπέρογκα ποσά σε κρέμες. Αρκούν μερικά απλά και σίγουρα βήματα, για να γλιτώσουμε από την επιδερμίδα μας, τουλάχιστον μια πενταετία.
Κρύο νερό

Μπορεί να το θεωρείς αστείο, μπορεί να το θεωρείς τόσο δεδομένο που το παραμελείς συνεχώς, όμως, το ότι το κρύο νερό σφίγγει το δέρμα, μόνο μύθος δεν είναι.

Γιατί όσες κρέμες και να βάλεις στο πρόσωπο σού, εάν δεν το πλένεις με κρύο νερό δυο φορές τη μέρα, ώστε να απομακρύνεις κάθε πιθανή τοξίνη που έχει από όλη την διάρκεια της ημέρας, δεν έχεις κάνει τίποτα.

Ενυδατικό λάδι στο make up
Σίγουρα αν κάτι δεν θέλεις από την επιδερμίδα σου, είναι να βγάζει λιπαρότητα.

Όμως, το καθημερινό μακιγιάζ, στην περίπτωση που δεν μπορείς να το αποφύγεις είναι από μόνο του κάτι καταστροφικό για τα στρώματά της. Η λύση είναι πολύ πιο απλή από ό,τι φαντάζεσαι, αφού αρκούν λίγες σταγόνες από ένα ενυδατικό λάδι στο πρόσωπό σου κάθε φορά που εφαρμόζεις το make up σου.

Καφές στο πρόσωπο
Πρόσφατα μιλήσαμε για το πόσες εναλλακτικές χρήσεις έχει ο καφές, και ανάμεσα τους στο πόσο βοηθάει στην απολέπιση και τους μαύρους κύκλους.

Η αλήθεια είναι πως έχει και μια έξτρα χρήση αφού εάν προσθέσεις ελάχιστες σταγόνες από γαλλικό καφέ στο σφουγγαράκι που βάζεις το make up σου, το δέρμα σου αυτόματα θα ενεργοποιηθεί και θα μοιάζει πιο λαμπερό.

Αντηλιακή ΠΑΝΤΑ
Εάν ένα πράγμα χρειάζεται να αγοράσεις για το πρόσωπο σου, αυτό είναι μια καλή αντηλιακή κρέμα και όχι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι χειμερινοί μήνες κρύβουν και αυτοί κινδύνους, αφού οι συγκαλυμμένες ακτίνες ηλίου, καραδοκούν να «χτυπήσουν» το δέρμα μας. Έτσι, μια καλή αντηλιακή που ενδεχομένως έχει και χρώμα, ώστε να έχει διπλό ρόλο και ως foundation.

Tip
Ποτέ δεν ξεχνάμε ότι για να κρατήσουμε υγιές και φρέσκο το δέρμα μας, πρέπει να καταναλώνουμε μια σεβαστή ποσότητα νερού, φρούτων και λαχανικών, ανεξαρτήτως από τα παραπάνω βήματα.