GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το 8ο Διεθνές Ράλι Αντίκα «Μαρίτσα 2019» έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου η οργανωτική επιτροπή του Διεθνούς Ράλι Αντίκα «Μαρίτσα 2019» επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη, όπου και πραγματ...

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου η οργανωτική επιτροπή του Διεθνούς Ράλι Αντίκα «Μαρίτσα 2019» επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας, κ. Ιωάννη Βαταμίδη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 19 Μαΐου 2019 με την εκκίνηση να δίνεται στη Φιλιππούπολη, η οποία είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2019. Τα πληρώματα θα βρεθούν στην Αλεξανδρούπολη το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαΐου όπου θα πραγματοποιηθούν αγώνες δεξιοτεχνίας, επίδειξη των κλασικών αυτοκινήτων και βραβεύσεις. Ο τερματισμός θα γίνει στην Αδριανούπολη.

Για να αποκτήσει ουσιαστικό νόημα το σύνθημα του αγώνα «Το ποτάμι ενώνει» που έχει στόχο την ενδυνάμωση της φιλίας μεταξύ των τριών λαών, οι διοργανωτές απευθύνουν πρόσκληση σε όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων κατασκευής πριν από το 1989 να δηλώσουν συμμετοχή στην όμορφη αυτή περιπέτεια, στο Τμήμα Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στο τηλέφωνο 2551064211.

Δέσμευση του Δήμου Αλεξανδρούπολης είναι να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια για την ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα.