GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θριαμβευτική νίκη του Γιώργου Πανίδη στις εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης, στους πρώτους με 38 ψήφους ο Γιάννης Παπατζής

Θριαμβευτική νίκη του Γιώργου Πανίδη και μάλιστα…άνευ αντιπάλου στις εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης που πραγματοποιήθηκαν στο Le chalet το από...


Θριαμβευτική νίκη του Γιώργου Πανίδη και μάλιστα…άνευ αντιπάλου στις εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης που πραγματοποιήθηκαν στο Le chalet το απόγευμα της Παρασκευής αφού η ομάδα του κέρδισε με το…απόλυτο 12-0! Καθώς εκλέχτηκαν και οι 12 υποψήφιοι, ενώ έμεινε έξω από τη διοίκηση ο Αντώνης Κουτσουρλής που κατέθεσε υποψηφιότητα την τελευταία στιγμή και οι σχέσεις του με τον Γιώργο Πανίδη δεν βρίσκονταν και στο καλύτερο σημείο

Ουσιαστικά από τους 12 υποψηφίους, εκτός νέου ΔΣ έμεινε ο Αντώνης Κουτσουρλής, ο οποίος ήταν και εκείνος που εκδήλωσε την τελευταία στιγμή την επιθυμία του να κατέβει εκ νέου σαν υποψήφιος, αν και αρχικά είχε αρνηθεί. Είναι και ο μόνος που δεν μπορεί πλέον να έχει διοικητικό πόστο, καθώς ακόμα και αν υπάρξει παραίτηση θα καλυφθεί από τους αναπληρωματικούς.

Οπως αναφέρει η Ξάνθη Sport, από όπου η φωτογραφία και το ρεπορτάζ (δείτε εκεί ακόμα περισσότερες εικόνες), πριν από την Τακτική Γενική Συνέλευση κατά την οποία υπήρξε απαρτία, κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα της ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΑΟ Ξανθη Άρης Πιαλόγλου.

Στη συνέχεια και μετά την επικύρωση πληρεξούσιων αντιπροσώπων και την εκλογή τριών γραμματέων – πρακτικογράφων, ακολούθησε η έκθεση διοικητικού απολογισμού κατά την οποία ο Πρόεδρος Γιώργος Πανίδης αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλο το φάσμα του έργου της προηγούμενης θητείας της ενώ ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε ομόφωνα.

Αναλυτικά οι ψήφοι που έλαβαν οι υποψήφιοι – αντιπρόσωποι στις αρχαιρεσίες εκλογής νέου Δ.Σ. Ένωσης και εξελεγκτικής επιτροπής:Στον συνεδριακό χώρο του Le Chalet πραγματοποιήθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Αναλυτικά η νέα 11μελής διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης και οι ψήφοι που πήρε ο κάθε υποψήφιος:
  1. Πανίδης Γεώργιος 39
  2. Δαλακούρας Γιάννης 39
  3. Παπατζής Ιωάννης 38
  4. Ζουνατζίδης Χρύσανθος 37
  5. Κερμενίδης Γεώργιος 35
  6. Κατσαρός Αθανάσιος 33
  7. Γαλαχουσίδου Ειρήνη 33
  8. Πιστόλας Ιωάννης 32
  9. Ισμέτ Ογλού Χακάν 30
  10. Νορή Ογλού Χασάν 29
  11. Τριάντης Γιώργος 29
  12. Κουτσουρλής Αντώνιος 18 (δεν εξελέγη)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
  1. Γιάννης Γιοβανούδης 33
  2. Στάθης Πανίδης 31
  3. Λάζαρος Καλεντερίδης 24
  4. Παναγιώτης Ναβροζίδης 9
  5. ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
  6. Γιώργος Ψωμάς 27
  7. Τάσος Λαζαρίδης 23
  8. Τζεφέτ Κουρόυ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Παναγιώτης Εγγλέζος 27