GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επισκέψεις του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Χρ. Τοψίδη, από 30/1 έως 2/2 2019

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση» και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης τ...


Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση» και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2019 παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟ.ΔΕ. Καβάλας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χρ. Τοψίδης συναντήθηκε με τον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 ο κ. Χριστόδουλος Τοψίδης παραβρέθηκε στην κοπή πίτας της ΝΟ.ΔΕ. Κομοτηνής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με το κ. Κ. Καραμανλή, Βουλευτή Σερρών.


Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ο κ. Χριστόδουλος Τοψίδης παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟ.ΔΕ. Ξάνθης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον Ευρωβουλευτή και πρώην Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη.