GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν 2 διακινητές με 22 μη νόμιμους μετανάστες στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου

Συνελήφθησαν την (30-1-2019) το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου...

Συνελήφθησαν την (30-1-2019) το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, δύο (2) ημεδαποί διακινητές, ηλικίας 50 και 45 ετών, οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας είκοσι δύο (22) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 50χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να λειτουργεί ως προπομπός, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 45χρονος και μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι δύο (22) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος.


Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα και το χρηματικό ποσό των 1.650 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.