GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με τη συμμετοχή 18 χωρών το Διεθνές Μίτινγκ Συγχρονισμένης Κολύμβησης στην Αλεξανδρούπολη

Ακόμα μία πολύ μεγάλη αθλητική διοργάνωση είναι έτοιμος να αναλάβει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Αυτή τη φορά πρόκειται για το διεθνές mee...


Ακόμα μία πολύ μεγάλη αθλητική διοργάνωση είναι έτοιμος να αναλάβει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Αυτή τη φορά πρόκειται για το διεθνές meeting Συγχρονισμένης Κολύμβησης το οποίο θα διεξαχθεί από τις 4 εώς τις 7 Απριλίου στο Κολυμβητήριο της πόλης.

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος αθλήτριες από 18 διαφορετικές χώρες, του υψηλότερου επιπέδου, με μερικές από αυτές μάλιστα να έχουν κατακτήσει και Ολυμπιακά μετάλλια από χώρες όπως η Ουκρανία, η Κίνα, ο Καναδάς, κ.α.

Η Αλεξανδρούπολη, αποδεικνύει πως μπορεί να γίνει πόλος έλξης του αθλητικού τουρισμού, έχοντας αυτό το κολυμβητήριο – στολίδι για την περιοχή αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, με πολλαπλά οφέλη καθώς όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία που έχει η έλευση τέτοιου αριθμού ανθρώπων στην πόλη, επεσήμαναν οι παρευρισκόμενοι στην Συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο γραφείου του Δημάρχου Ευάγγελου Λαμπάκη, με αφορμή αυτό το τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός.


Στην Συνέντευξη Τύπου παρόντες, πέραν του Δημάρχου Ευάγγελου Λαμπάκη και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Γιάννη βαταμίδη, ήταν η Μαρία Θηβαίου, Εθνική Προπονήτρια Συγχρονισμένης Κολύμβησης, η Χριστίνα Ρουσσίδου, μέλος του Δ.Σ. Κ.Ο.Ε, ο Γιώργος Χριστοφοράτος, Διευθυντής Κ.Ο.Ε., και η Χαρά Αδραχτά, Ταμίας του Ν.Ο. Μεταμόρφωσης.