GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 10 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Την 27η Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης στο Δημαρχι...


Την 27η Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

  1. Έγκριση του από 11-2-2019 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την «Αποκατάσταση παιδικών χαρών κεντρικής πλατείας και πλατείας Ευμοίρου» (εισηγητής Κυριάκος Πεπονίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).
  2. Απευθείας ανάθεση της προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού για λόγους επείγουσας ανάγκης (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη).
  3. Απευθείας ανάθεση της προμήθειας καυσίμων κίνησης για λόγους επείγουσας ανάγκης (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη).
  4. Έγκριση εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση της δαπάνης των αεροπορικών εισιτηρίων για τη μετακίνηση στο Yerevan Αρμενίας για τις ανάγκες του προγράμματος «Certour II: For a better management» (εισηγήτρια Χριστίνα Ράλλη).
  5. Κατάρτιση όρων δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης ΚΕΠ Δήμου Ξάνθης (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).
  6. Έγκριση του από 25-2-2019 πρακτικού δημοπρασίας εκμίσθωσης καταστήματος (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).
  7. Συμπλήρωση της με αριθμό 1/2019 προγενέστερης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής η οποία αφορά: «Έγκριση του από 14-1-2019 πρακτικού για την κατακύρωση της σύμβασης του έργου «Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες κολυμβητηρίου Δήμου Ξάνθης» (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).
  8. Συμπλήρωση της με αριθμό 23/2019 προγενέστερης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής η οποία αφορά: «Έγκριση του από 4-2-2019 πρακτικού κατακύρωσης του διαγωνισμού του έργου: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΕΥΚΗΣ» (εισηγητής Χακή Χοτζιάρ).
  9. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για την εκπροσώπηση δημοτικού συμβούλου ενώπιον του Πταισματοδικείου Ξάνθης στις 27-03-2019 (εισηγητής Θωμάς Ξανθόπουλος).
  10. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για την εκπροσώπηση δημοτικού συμβούλου ενώπιον του Πταισματοδικείου Ξάνθης στις 27-03-2019 (εισηγητής Θωμάς Ξανθόπουλος).