GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έπεσε make up πάνω σε ρούχο με παγιέτες; Δες πώς θα το καθαρίσεις

Τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι παγιέτες έχουν την τιμητική τους. Σε tops, φορέματα, σακάκια ακόμα και παντελόνια....


Τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι παγιέτες έχουν την τιμητική τους. Σε tops, φορέματα, σακάκια ακόμα και παντελόνια. Και επειδή είναι μία ενδυματολογική επιλογή που θα σου χαρίσει πολύ εύκολα μία εντυπωσιακή και λαμπερή εμφάνιση, δεν έχεις κανέναν λόγο για να μην την κάνεις.

Το μόνο ενδεχομένως που θα μπορούσε να σε προβληματίσει στην περίπτωση που φορέσεις ένα ρούχο με παγιέτες είναι τι θα γίνει αν το λερώσεις.

Αν, πιο συγκεκριμένα, ρίξεις make up πάνω του και θες να απομακρύνεις τον λεκέ μόνη σου χωρίς να το πας στο καθαριστήριο. Υπάρχει λύση και ειδικός λεπτός χειρισμός για αυτό το ευαίσθητο ύφασμα και στην παρουσιάζουμε ευθύς.

Καταρχάς πρέπει να αποφύγεις το ζεστό νερό γιατί είναι πολύ πιθανό να δεις τις παγιέτες να αρχίζουν να ξεκολλάνε από το ρούχο εξαιτίας της θερμότητας.

Πάρε μία αχρησιμοποίητη οδοντόβουρτσα και βούτηξέ την σε μία λεκάνη που έχει ρίξει κρύο νερό μαζί με λίγη ποσότητα ήπιου απορρυπαντικού ρούχων. Στη συνέχεια άρχισε να τρίβεις απαλά με αυτήν το σημείο του λεκέ.

Μόλις τον δεις να υποχωρεί πάρε ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ και πέρασέ τον ξανά από πάνω. Το ρούχο σου θα καθαρίσει στο πι και φι χωρίς να χάσεις τη λάμψη του! Και αυτό το λες επιτυχία!