GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Ξανθιώτικη KOSMO PLUS – Super Markets, κοντά στους αδύναμους συμπολίτες μας

Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι θα πρέπει οι Ξανθιώτες να ενισχύουν τις εταιρείες που έχουν τοπικό πρόσημο όπως η Ξανθιώτικη KOSMO PLU...


Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι θα πρέπει οι Ξανθιώτες να ενισχύουν τις εταιρείες που έχουν τοπικό πρόσημο όπως η Ξανθιώτικη KOSMO PLUS – super markets, που είναι «απλωμένη» στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και όχι μόνο γιατί στην ουσία στηρίζοντας την συγκεκριμένη Ξανθιώτικη εταιρεία στηρίζουμε τους εαυτούς μας. Οι λόγοι είναι πολλοί και αναφέρουμε μερικούς. Στην Ξανθιώτικη εταιρεία μόνο στα υποκαταστήματα της Ξάνθης, εργάζονται πολλές δεκάδες Ξανθιώτες.

Ντόπιοι παραγωγοί και επιχειρήσεις βάζουν τα προϊόντα τους στα ράφια της εταιρείας δίνοντας δουλειά με την σειρά τους σε Ξανθιώτες.

Πολλές από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για να φτάσει το τελικό προϊόν στα ράφια των super markets παράγονται από Ελληνικές Εταιρείες και ένας μεγάλος κυκλος επαγγελμάτων δραστηριοποιείτε για να φτάσει το τελικό προϊόν στο ράφι για να το βρει ο Ξανθιώτης καταναλωτής, κυρίως όμως, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ξανθιώτικη εταιρεία στηρίζει φτωχές οικογένειες ,χωρίς αυτή η πρωτοβουλία, να βλέπει το φώς της δημοσιότητας.

Τέλος, άλλο ένα δείγμα της στήριξης της κοινωνίας της Ξάνθης είναι ότι πριν από μερικές μέρες είδαμε τους Ερυθροσταυρίτες της Ξάνθης να συγκεντρώνουν προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης για τους αναξιοπαθούντες συντοπίτες μας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο λέμε ότι η συγκεκριμένη Ξανθιώτικη εταιρεία πρέπει να στηρίζεται από τους Ξανθιώτες γιατί με κάποιον τρόπο – έμμεσο ή άμεσο – τα χρήματα μένουν στον τόπο μας.