GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σε κλίμα σύμπνοιας και ομόνοιας οι κυνηγοί Ξάνθης έκοψαν την πίτα τους

Σε «οικογενειακό» και άκρος φιλικό κλίμα, οι κυνηγοί της Ξάνθης έκοψαν την πίτα τους το απόγευμα της Τετάρτης.


Σε «οικογενειακό» και άκρος φιλικό κλίμα, οι κυνηγοί της Ξάνθης έκοψαν την πίτα τους το απόγευμα της Τετάρτης.
Το έθιμο που πραγματοποιείτε κάθε χρόνο τίμησαν με την παρουσία τους πολλά μέλη παρά την έντονη βροχόπτωση, ο δήμαρχος Ξάνθης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μ. Αμοιρίδης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ξάνθης Μ. Τσέπελης και Γ. Παπαχρόνης και όπως κάθε χρόνο αυτός που κλέβει την παράσταση έτσι και φέτος, ήταν ο πατέρας Σερραίος Ευστράτιος που έγινε αποδέκτης της εκτίμησης και της αγάπης των παλιών και νέων κυνηγών.

Αφού τελέστηκε το τελετουργικό από τον πατέρα Γιάννη, ο πρόεδρος του κυνηγετικού Συλλόγου Σερραίος Λοΐζος, απευθύνθηκε στον παρόντα δήμαρχο Χ. Δημαρχόπουλο και αφού έκανε μία συνοπτική αναφορά στο έργο του Συλλόγου και της προσφοράς του στην κοινωνία, ζήτησε την στήριξη χωρίς να εξαιρέσει από αυτό το αίτημα και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Μ. Αμοιρίδη.

Ο πρόεδρος του κυνηγετικού Συλλόγου της Ξάνθης Λοΐζος Σερραίος δεν απέφυγε να κάνει αναφορά και στους υποψηφίους δημάρχους που ήταν παρόντες Γιάννη Παπαχρόνη και Μ. Τσεπελη σημειώνοντας ότι και οι δύο όταν ο κυνηγετικός σύλλογος ζητούσε βοήθεια ήταν δίπλα τους. «Αυτός ο σύλλογος αξίζει πολλά περισσότερα γιατί προσφέρει. Λάβετε υπ όψη σας ότι οι θηροφύλακες πληρώνονται από τα μέλη μας. Δεν έχουμε κονδύλια από πουθενά και οι πολιτεία δεν συνδράμει. Είπα προηγούμενος, ότι εκτός από τον καθαρισμό του περιαστικού και αφού κάναμε τα κιόσκια, αναβαθμίσαμε τον «πυρήνα».

Σε αυτό το σημείο, ζήτησε την βοήθεια των παρισταμένων αιρετών για την καταγραφεί στο κτηματολόγιο και τις όποιες τυπικές διαδικασίες απαιτούνται σύμφωνα με τις επιταγές της πολιτείας.

Ακολούθως ανέφερε ότι και οι υπόλοιποι δήμαρχοι του νομού συνδράμουν στο έργο των κυνηγών.

Ακολούθως ο πρόεδρος του Συλλόγου των κυνηγών, αφού ευχήθηκε υγεία και δύναμη, τόνισε ότι θα πρέπει να δίνεται πολύ μεγάλη προσοχή στα θέματα της ασφάλειας υπενθυμίζοντας ότι πρέπει το πορτοκαλί γιλέκο που υποδηλώνει την παρουσία των κυνηγών στους χώρους δράσεις, πρέπει να φοριέται για την αποφυγή ατυχημάτων. «Οι οικογένειες μας, μας χρειάζονται. Δεν περισσεύει κανένας», τόνισε.

Τέλος ο πρόεδρος Λοΐζος Σερραίος έκανε κάλεσμα για την συμμετοχή των κυνηγών στην Γενική Συνέλευση. Χαρακτήρισε θετική την εικόνα μελλών που στην εκλογική διαδικασία κάποιοι ήταν απέναντι σε κάποιους, «αντίπαλοι», όμως, όταν τελείωσε η εκλογική διαδικασία όλοι συμμετέχουν και βρίσκονται δίπλα στον σύλλογο και ευχήθηκε οι κυβερνήσεις της χώρας μας να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο, σημειώνοντας ότι δεν θέλει να επεκταθεί περισσότερο.

Το φλουρί κέρδισε ο Κ. Γαβρίδης Κοσμήτορας της Σταυρούπολης, ο οποίος «κέρδισε» μία εικόνα.
Ακολούθησε λιτή δεξίωση.