GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνάντηση Μανούση με τον πρόεδρο του ΟΛΑ

Με ανάρτησή του ο Φώτης Μανούσης στο “Ζούμε Σαμοθράκη” (facebook) ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί σήμερα με τον πρόεδρο του ΟΛΑ Χρήστο Δο...


Με ανάρτησή του ο Φώτης Μανούσης στο “Ζούμε Σαμοθράκη” (facebook) ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί σήμερα με τον πρόεδρο του ΟΛΑ Χρήστο Δούκα, για να του θέσει σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία της Σαμοθράκης.

Θα θέσει τα παρακάτω ζητήματα:
Α) με την βελτίωση των συνθηκών παραμονής των επιβατών στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
Β) με την καθιέρωση των Θέρμων ως ενδιάμεση στάση στην γραμμή Αλεξανδρούπολη Καμαριώτισσα κατά τους θερινούς μήνες.

Ποιο συγκεκριμένα :
Για το πρώτο θέμα θα προτείνω τα πλοία της εταιρίας μας να αποπλέουν από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης από το σημείο που δείχνει η φωτογραφία.


Έτσι θα πετύχουμε:
-Μικρότερη απόσταση για τους επιβάτες που σημαίνει μικρότερη ταλαιπωρία ειδικά για τους ηλικιωμένους αλλά και τους επιβάτες της τελευταίας στιγμής που τρέχουν να εκδώσουν εισιτήριο!
-Μεγαλύτερη χρήση στο παρακείμενο σκεπαστό κιόσκι που
είναι ακριβώς δίπλα από το σημείο αναχώρησης
– Συντόμευση του ταξιδιού κατά πέντε ως δέκα λεπτά δεδομένου ότι στο σημείο αυτό δεν απαιτείται αγκυροβολία με χρήση δύο αγκυρών

Για το δεύτερο θέμα θα προτείνω:


Άμεση αγορά πλωτής εξέδρας χαμηλότατου κόστους (κάτω των είκοσι χιλιάδων Ευρώ) η οποία θα εξυπηρετεί τα Θέρμα άσχετα αν το λιμάνι είναι “μπαζωμενο” όπως σήμερα.
Έτσι θα μπορεί το κάθε ταχύπλοο να επιβιβάσει και να αποβιβάζει τους επιβάτες του .
– Μόνιμη λύση…
Ανάθεση σε ιδιώτη εργολάβο μετά από διαγωνισμό, ώστε αυτός να αναλάβει με δικά του έξοδα και για είκοσι χρόνια να διατηρεί καθαρό το λιμάνι με αντάλλαγμα την αξιοποίηση από μέρους του των αδρανών που θα εξαχθούν από το “ξεμπάζωμα”. Στην συνέχεια μπορεί να οριστεί ανώτερη τιμή πώλησης αυτών των αδρανών ώστε ο κάτοικος Σαμοθράκης να τα πληρώνει τουλάχιστον 30-50% χαμηλότερα από τις σημερινές τιμές..
Λύσεις υπάρχουν! Φαντασία και όρεξη για δουλειά χρειάζεται