GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ευχές και κάλαντα Πρωτοχρονιάς δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς

Ευχές για το νέο έτος δέχθηκε τη Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στην Αλεξα...


Ευχές για το νέο έτος δέχθηκε τη Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, στην Αλεξανδρούπολη, μαζί με την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ελένη Δημούδη. Οι μουσικές μπάντες της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΣ», της 31ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΚΑΜΙΑ», της 23ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας «3ο ΣΙ Δορύλαιο», του Τάγματος Εθνοφυλακής Τραϊανούπολης, καθώς και παιδιά ευχήθηκαν μουσικά στον κ. Πέτροβιτς και την κα Δημούδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου δήλωσε: «Το 2019 κάνουμε μια νέα αρχή και χαράσσουμε μια νέα πορεία για να επανακινητροδοτήσουμε την οικονομία και την ανάπτυξη της περιοχής μας. Το φετινό μήνυμα είναι μήνυμα αγάπης, συνεργασίας και αλληλεγγύης για το καλό και την ευημερία του τόπου. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε οποιεσδήποτε δυσκολίες υπάρχουν, να χαράξουμε νέα πορεία για το μέλλον. Η χρονιά που ανατέλλει είναι σημαντική όχι μόνο για τον Έβρο, αλλά για ολόκληρη την Περιφέρειά μας. Είναι χρονιά που επανασχεδιάζουμε την πολιτική για τους πολίτες. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, δίνοντας ελπίδα, μέσα από συστηματική δουλειά, για ένα καλύτερο αύριο. Έχουμε τα μέσα, τη θέληση και μπορούμε να το πετύχουμε.

Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μας υγεία, δύναμη, προκοπή, η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη και να δώσει στον καθένα την προοπτική να υλοποιήσει τους στόχους του. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!».