GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Π. Σγουρίδης: Ανταλλάγματα πήραν. Διαγράφετε Κουντουρά. Παπαχριστόπουλος «καλό παιδί»

Σγουρίδης:Κουντουρά και Κόκκαλης έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα.


Σγουρίδης:Κουντουρά και Κόκκαλης έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα.

Θα μπορούσε ίσως να σταθεί η άφεση αμαρτιών από τους ΑΝΕΛ και τον Π. Σγουρίδη για τον Παπαχριστόπουλο αν η μέχρι τώρα πορεία των συγκυβερνητών ήταν πολιτικά ορθή. Όταν μέχρι τώρα ο Π. Καμμένος έχει αυτοπαραιτηθεί για την Μακεδονία άπειρες φορές και δεν το έκανε, γιατί να μην πιστέψει ο κόσμος το σενάριο που κυκλοφορεί ότι σε συνεννόηση Τσίπρα -Καμμένου ο δεύτερος άφησε μερικούς από τους ΑΝΕΛ «καβάντζα» για να μην πέσει ο Τσίπρας και χαθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του;

«Αν κάποιοι παίζουν προσωπικά παιχνίδια εμείς ως ΑΝΕΛ θα τους διαγράψουμε», τόνισε
Έχουν πάρει πολιτικά ανταλλάγματα από τη στιγμή που παραμένουν στις υπουργικές τους θέσεις και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, είναι αυτοί που έχουν κάνει το χειρότερο αδίκημα, για την καρέκλα, τόνισε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης αναφερόμενος στην κα Κουντουρά και στον κ Κόκκαλη.

«Η στάση τους ενοχλεί καθώς αυτοί οι άνθρωποι σε αντίθεση με τον κ Ζουράρη και τον κ Παπαχριστόπουλο δεν μιλούσαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Αν κάποιοι παίζουν προσωπικά παιχνίδια εμείς ως ΑΝΕΛ θα τους διαγράψουμε», σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. . Αναφερόμενος στις δηλώσεις της κας Κουντουρά στο ΑΠΕ, ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κυβέρνηση, είπε ότι έτσι θέτει τον εαυτό της έκτος κινήματος.

Ο κ Παπαχριστόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία και θα παραδώσει την έδρα του, είναι μια θέση καθαρή, εκφρασμένη εξαρχής.