GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ιντζε Μεμετ Μπιρολ υποψήφιος δήμαρχος Αβδήρων: Καιροσκόπος ή «φυτευτός

Αν παρακολουθήσει κανείς την πορεία του πρώην δημάρχου Σελέρου και νυν Περιφερειακού Συμβούλου Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ την τελευταία δεκαετ...


Αν παρακολουθήσει κανείς την πορεία του πρώην δημάρχου Σελέρου και νυν Περιφερειακού Συμβούλου Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ την τελευταία δεκαετία, θα δει ότι όπου υπήρχε πολιτική θέση με αντιμισθία ήταν μέσα και ενώ οι συμφωνίες των παρατάξεων για την συμμετοχή συμβούλων είτε στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης είτε στον δεύτερο είναι στο ζενίθ ο κ. Μπιρόλ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον δήμο Αβδήρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες την απόφαση του να διεκδικήσει τον δήμο Αβδήρων την πήρε γιατί το Χ. Μέτιος δεν του έδωσε πόστο με αντιμισθία και ενώ πριν από μερικές εβδομάδες, έλεγε ότι αν δεν κατέβει στην Περιφέρεια, συζητά την συμμετοχή του σε δημοτικές παρατάξεις στον δήμο Αβδήρων.

Και ενώ όλοι περίμεναν να «κολλήσει» σε κάποια παράταξη που εκφράζετε από την κεντροδεξιά, μιας και ο ίδιος δηλώνει ΝΔ, ξαφνικά μαθαίνουμε ότι θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος.

Μάλιστα όπως αναφέρει τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, οι συντοπίτες του τον πίεσαν να αναλάβει αυτήν την πρωτοβουλία δηλαδή να κατέβει σαν υποψήφιος δήμαρχος.

Αν ο κ. Μπιρόλ δεν είναι «φυτευτός» και αναλογικά η παράταξη του πάρει 2 με 3 συμβούλους θα μπει στην διαδικασία του της συμφωνίας με όποιον δήμαρχο κερδίσει τις εκλογές και εδώ ταιριάζει το καιροσκόπος.

Πάντως όπως και να έχει το πράγμα, ο Μπιρόλ για μία ακόμη φορά θα δείξει ποιος πραγματικά είναι.

Εκτός πια αν υλοποιηθεί η άτυπη συμφωνία μεταξύ του πρώην υπουργού της Θράκης και του προξενείου που θέλει δύο μειονοτικούς δήμους στην Ροδόπη και 2 στην Ξάνθη.

Καταλαβαίνει κανείς πόσα λεωφορεία φορτωμένα με ψηφοφόρους έρθει από Ανατολή μεριά και εδώ ταιριάζει το «φυτευτός».