GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες της υπομονής των Αγροτών, αλλά και των επαγγελματιών γενικότερα στην Ξάνθη

Μιλώντας προχθές με φίλο επαγγελματία της Ξάνθης, μου δήλωσε πως την προηγούμενη εβδομάδα, δεν κατάφερε να κάνει ούτε ένα ευρώ τζίρο στο...

Μιλώντας προχθές με φίλο επαγγελματία της Ξάνθης, μου δήλωσε πως την προηγούμενη εβδομάδα, δεν κατάφερε να κάνει ούτε ένα ευρώ τζίρο στο κατάστημά του. Ο ίδιος άνθρωπος, με βουρκωμένα μάτια, μου τόνισε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση και πως κάτι θα πρέπει άμεσα να γίνει, μιας και η κατάσταση χειροτερεύει.

Τα ίδια και χειρότερα βέβαια μου ανέφεραν και φίλοι αγρότες της Ξάνθης, οι οποίοι δηλώνουν πως τα νεύρα τους έχουν γίνει τσατάλια και πως οι ισορροπίες της υπομονής τους είναι σε τεντωμένο σχοινί και δεν γνωρίζουν πόσο ακόμη θα αντέξουν.

Από την μια η Κυβέρνηση και τα στελέχη της να μιλούν για ανάπτυξη, να μιλούν για σταθερότητα, να μιλούν για τέλος των μνημονίων και από την άλλη οι μοναδικοί που δεν έχουν βιώσει στο πετσί τους την κρίση, είναι αυτοί που δεν προσέφεραν ποτέ στη χώρα μας και απλά ζουν τις γενιές τους από το υστέρημα όλων των υπολοίπων, απολαμβάνοντας τα επιδόματα και όλα τα καλούδια που φρόντισαν, τόσο οι προηγούμενοι όσο και οι νυν κυβερνώντες να τους δώσουν, φτιάχνοντας κομματικούς στρατούς.