GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τσολακίδης – Κριτσίνης – Τσιτιρίδης: Πολιτική πάνω στο κουφάρι της εξέδρας

Τσολακίδης – Κριτσίνης – Τσιτιρίδης: Πολιτική πάνω στο κουφάρι της εξέδρας


Τσολακίδης – Κριτσίνης – Τσιτιρίδης: Πολιτική πάνω στο κουφάρι της εξέδρας

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΦΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ
Την θέση του διατυπώνει μέσω ανοιχτής επιστολής – καταγγελίας, ο πρώην δήμαρχος Αβδήρων Β. Τσολακίδης, σχετικά με το θέμα της κερκίδας στο γήπεδο του Σελέρου και αμύνεται του έργου του.

Σε αυτό το σημείο της αναφοράς του, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι τοπικοί άρχοντες (δήμος Αβδήρων και όχι μόνον, λειτουργούν όχι με γνώμονα το συμφέρων της κοινωνίας, αλλά το προσωπικό πολιτικό συμφέρων, με αποτέλεσμα πολιτικές πρακτικές, να αφήνουν την κοινωνία χωρίς να απολαμβάνει τα αγαθά των πολιτικών). Ποιο συγκεκριμένα απαίτηση της κοινωνίας του Σελέρου ήταν η τοποθέτηση εξέδρας. Αυτή τοποθετήθηκε.

Αυτό είναι το ένα σκέλος της ιστορίας.
Το άλλο σκέλος ήταν ότι δεν φρόντισε η διοίκηση Τσολακίδη να θωρακίσει αυτό το έργο με τις σχετικές αδειοδοτήσεις, ανεξάρτητα από το ύψος κατασκευής. Κάτι που έχει δυο αναγνώσεις. Ή ο Β. Τσολακίδης ήθελε απλά και μόνο την προσωπική του προβολή αδιαφορώντας για το σύννομο του πράγματος ή τον ενδιέφερε η ουσία. Δηλαδή η τοπική κοινωνία να απολαύσει μία πολύ καλή εξέδρα.

Η αντιπολίτευση ανέδειξε το μη σύννομο του πράγματος και η πολιτεία έκανε το αυτονόητο κακώς κατα την γνώμη μας διότι θα έπρεπε να βρει τρόπο να πιάσουν τόπο τα χρήματα τών δημοτών και όχι να ακολουθήσει την εύκολη λύση δηλαδή το ξήλωμα- Ποιος μίλησε για παχύδερμο, δυσκίνητο και έξω από τις ανάγκες της κοινωνίας κράτος;

Την ξήλωσε. Η δημοτική Αρχή, ο Γ. Τσιτιρίδης αντί να αξιοποιήσει αυτήν την κατασκευή τοποθετώντας την σε κάποιο γήπεδο που πληρούσε τις προϋποθέσεις, την «πέταξε» στην κυριολεξία σε μία γωνιά του όρχου, χωρίς να λυπηθεί τα χρήματα των δημοτών του.

Ακολούθως οι ντόπιοι πολιτικοί Τσολακίδης, Κριτσίνης και Τσιτιρίδης, κάνουν προσπάθεια, λόγω προεκλογικής περιόδου και αυτό γιατί από όσο ξέρουμε, είναι πεταμένη πάνω από ένα χρόνο η κερκίδα και ουδείς από τους τρεις πολιτικούς άνδρες Τσιτιρίδης, Τσολακίδης και Κριτσίνης δεν ενδιαφέρθηκε.

Ξαφνικά, λόγο προεκλογικής περιόδου η πεταμένη, νεκρή και άπραγη κερκίδα. απέκτησε πολύ μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρων. Τους έπιασε όλους ο πόνος για τα πεταμένα στην κυριολεξία λεφτά του κοσμάκη.

Άραγε αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος, θα ίδρωνε κανενός το αυτί γιατί τα γήπεδα στους οικισμούς των Αβδήρων δεν έχουν κερκίδα; Αν στον όρχο είναι πεταμένα τα λεφτά;

Όχι βέβαια. Δεν θα ίδρωνε κανενός το αυτί.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο σανός που ταΐζουν οι πολιτικοί άνδρες των Αβδήρων στο συγκεκριμένο θέμα, είναι πολύ ποιο φτηνός από την κερκίδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Β. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ
Εδώ και αρκετό καιρό στη δημόσια συζήτηση για το Δήμο Αβδήρων έχει εμπλακεί η λυόμενη κερκίδα του γηπέδου στο Σέλερο. Την κερκίδα ξεκίνησε η διοίκηση Τσολακίδη, επειδή ήταν αίτημα της νεολαίας του Σελέρου, του μεγαλύτερου οικισμού του Δήμου. Ο κ Τσιτιρίδης και άλλοι την έμπλεξαν στην διαμάχη των προηγούμενων δημοτικών εκλογών και ιδού τα αποτελέσματα. Κάντε μια βόλτα στον Δήμο Ιάσμου, όπου όλα τα γήπεδα έχουν παρόμοιες κερκίδες, στα γήπεδα του Δήμου Αβδήρων γιατί όχι λοιπόν; Με θλίψη διαπιστώνω το γεγονός ότι κάποιοι δημιούργησαν και κάποιοι άλλοι διαλύουν σε αυτόν τον Δήμο. Ίσως για αυτό χρειαζόμαστε νεόκοπους εισαγόμενους υποψήφιους Δημάρχους για να μας σώσουν…….