GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γ. Αυτιάς: “Η Αλεξανδρούπολη έχει ένα λαμπρό μέλλον”

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργάνωσε στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης η Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών και το Ιστορικό Μουσείο Αλεξ...

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργάνωσε στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης η Λέσχη Αλεξανδρουπολιτών και το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, με αφορμή την παρουσίαση του Ημερολογίου-Λευκώματος 2019 με τίτλο: «Εικόνες από την οικονομική ζωή της παλιάς Αλεξανδρούπολης»

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση, ο γνωστός δημοσιογράφος και “αυθεντία” σε θέματα οικονομία, Γιώργος Αυτιάς, και ο Κωνσταντίνος Χατζόπουλος, ομότιμος καθηγητής του ΔΠΘ.

Η προσέλευση του κόσμου, όσο και των επισήμων καλεσμένων πολύ μεγάλη, με την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου να είναι σχεδόν κατάμεστη.

“Η Αλεξανδρούπολη, είχε παρελθόν, έχει παρόν και θα έχει και μέλλον” δήλωσε ο Γιώργος Αυτιάς μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ ανεβαίνοντας στο βήμα, δήλωσε πως “απόψε η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στην Αλεξανδρούπολη” ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Μακεδονικό λέγοντας πως “Έρχονται δύσκολες στιγμές, αλλά να ξέρετε ένα πράγμα. Η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι Ελληνική και πρωτεύουσα της είναι η Θεσσαλονίκη” κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.