GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ: Γενική Συνέλευση & Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο «Ramada Plaza Thraki» η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ...



Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο «Ramada Plaza Thraki» η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑμεΑ ΚΟΤΙΝΟΣ, καθώς και η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2019.

Στην εκδήλωση, παρευρέθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, πάνω από 100 άτομα, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, που κατέκλυσαν την αίθουσα της εκδήλωσης. Ανάμεσά τους, ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού κύριος Γιάννης Βαταμίδης, ο Περιφερειακός σύμβουλος κύριος Κων/νος Εξακουστός, ο Δημοτικός σύμβουλος κύριος Παύλος Μιχαηλίδης, ο Δημοτικός σύμβουλος κύριος Κυριάκος Αετόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κύριος Κων/νος Χατζιμιχαήλ, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑμεΑ κύριος Ιωάννης Λυμβαίος.

Τιμήθηκαν από τον «ΚΟΤΙΝΟ», με αναμνηστική πλακέτα για τη συνολική προσφορά τους στο Σύλλογο και στα παιδιά με Αναπηρία,

Ο κύριος Αντώνης ΜΠΑΛΟΥΤΣΟΣ, η ALPHA BANK, η Ε.ΠΟ.Φ.Ε., η THRACOM DC, η κυρία Φωτεινή ΔΟΜΠΑΡΑ.

Τιμήθηκαν επίσης, με αναμνηστικό έπαθλο, οι συντοπίτες μας αθλητές και αθλήτριες των Special Olympics, που είναι μέλη του Συλλόγου μας:

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Κυριακούδης Δημήτριος, Κούρτης Ζήσης, Σίσκου Ελένη, Τιτόνη Αικατερίνη, Παπάζογλου Σταμάτιος, Πεταλούδης Βάιος, Γαλέντζας Αλέξανδρος.

Τέλος, όπως κάθε χρονιά, τιμήθηκαν για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες τη χρονιά που μας πέρασε, με αναμνηστικό έπαθλο, οι αθλήτριες και οι αθλητές του Συλλόγου:

Κυριακίδου Μαρία, Λαζαρίδου Μαρίνα – Νικολέτα, Ποτουρίδου Μαρία, Συναπίδου Μαρία, Γκουτζίδης Δημήτριος, Λυμβαίος Ευάγγελος, Μαλαδάκης Ραφαήλ, Ντεφίδης Φώτης, Πανταζίδης Τηλέμαχος, Παπαδόπουλος Νίκος, Ταλιατζής Αθανάσιος, Χαρακλιάς Παντελής, όπως και οι προπονητές τους:

Δεληγιάννη Δάφνη, Αγιαννιτόπουλος Αλέξιος, Αθανασίου Παναγιώτα, Μιρμιγκίδης Ιωάννης, Χατζηπέτρου Κωνσταντίνος, Ρεμπούτζιας Θεόδωρος, Πουρνάρας Κωνσταντίνος, Βλάχου Αναστασία, Λενουδια Αννα, Κουπελίδου Πασχαλίνα, Μαργιόλα Παναγιώτα, Κοτζαμάνη Ιωάννα.

Το «φλουρί» κέρδισαν ο κύριος Κων/νος Χατζημιχαήλ, για τους προσκεκλημένους και ο Αθανάσιος Μπατζιακούδης για τους αθλητές.

Ευχαριστούμε θερμά, τους ιδιοκτήτες του «Ramada Plaza Thraki», τον Κώστα και τον Τόλη Παλακίδη, που για μια ακόμη χρονιά μας πρόσφεραν γενναιόδωρα, τον χώρο (και όχι μόνο), για την εκδήλωση.

Ευχαριστούμε επίσης, τον κύριο Κώστα Κεβρεκίδη για την προσφορά της βασιλόπιτας και των τσουρεκιών, την κυρία Μαρία Πετροπούλου και την »ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – Ψηφιακές Εκτυπώσεις», για τη βοήθειά τους στην προμήθεια των δύο baner, καθώς κι όσους βοήθησαν, με οποιονδήποτε τρόπο, στην επιτυχία της εκδήλωσης.