GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επίτιμος Δημότης Αλεξανδρούπολης ανακηρύχθηκε ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης

Τον ύψιστο τιμητικό τίτλο απένειμε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στον Νίκο Δασκαλαντωνάκη.


Τον ύψιστο τιμητικό τίτλο απένειμε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης στον Νίκο Δασκαλαντωνάκη.

Ο Βαγγέλης Λαμπάκης ανακήρυξε Επίτιμο Δημότη Αλεξανδρούπολης τον Ιδιοκτήτη της αλυσίδας ξενοδοχειακών μονάδων Grecotel που λειτουργεί στην πρωτεύουσα του Έβρου από το 2000.

«Ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης ανακηρύσσεται επίτιμος δημότης ως φόρος τιμής στην προσφορά του στην ανάπτυξη της πόλης. Μπορεί να μην κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, αλλά από την Κρήτη, όμως έχει συμβάλλει τα μέγιστα επιχειρηματικά και γι’ αυτό τον τιμούμε», επισήμανε ο Βαγγέλης Λαμπάκης.

Το 1981 οι αδερφοί Δασκαλαντωνάκη ιδρύουν με τον τουριστικό κολοσσό Tui Group την εταιρεία Grecotel που ταυτίστηκε με την έννοια της πολυτελούς ξενοδοχείας.

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel διαθέτει σήμερα 30 ξενοδοχεία στα ωραιότερα νησιά: Κρήτη, Κέρκυρα, Μύκονο, Ρόδο, Κω, αλλά και στα ωραιότερα μέρη της ενδοχώρας και της ακριτικής Ελλάδας: Αθήνα και Σούνιο, Πελοπόννησο, Χαλκιδική, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη. Επίσης 2 πολιτιστικά πάρκα, το Danilia στην Κέρκυρα και την παραδοσιακή φάρμα Agreco στο Ρέθυμνο, τα προϊόντα της οποίας διατίθενται πλέον στα Duty Free της χώρας. Πάνω από 5.000 εργαζόμενοι απασχολούνται στις επιχειρήσεις του Ομίλου, καθιστώντας τον, τον σημαντικότερο εργοδότη της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.

Μέχρι στιγμής, ο Όμιλος έχει τιμηθεί με χιλιάδες Διεθνή Βραβεία από πελάτες, τουριστικούς οργανισμούς, tour operators και διεθνείς ενώσεις, για την ποιότητα των υπηρεσιών της, την συνεισφορά της στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και τις πρωτοβουλίες της για την διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.