GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ξάνθης.

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ξάνθης. Δ. Γαλανόπουλος: Συνεχίζουμε μαζί. Σας ευχαριστούμε και...


Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ξάνθης. Δ. Γαλανόπουλος: Συνεχίζουμε μαζί. Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε η νέα χρονιά αλλά και οι επόμενες , να φέρουν υγεία και ευημερία στους οικογένειες όλων.

Την καθιερωμένη του εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησαν το Σάββατο το βράδυ οι Δημοτικοί Υπάλληλοι της Ξάνθης παρουσία αιρετών της περιοχής αλλά και του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σύμφωνα με τα όσα δήλωναν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι , φέτος ο κόσμος που παραβρέθηκε ξεπέρασε κάθε άλλη χρονιά αφού το κέντρο Διογένης γέμισε ασφυκτικά. Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης ο οποίος απευθυνόμενος στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους τόνισε πως μόνο καλά λόγια έχει να πει για αυτούς, καθώς σε κάθε πρόβλημα που και ο ίδιος παρατηρεί μέσα στην πόλη και το μεταφέρει προς τον Δήμο, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που άμεσα παρεμβαίνουν για να λυθεί.

Ενώ ο Δήμαρχος Ξάνθης μίλησε με αρκετά θετικά λόγια για τους εργαζόμενους των ΟΤΑ την ίδια στιγμή που τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης και Δράμας όπως πληροφορούμαστε, αλλά και του Face Book συμπληρώνουμε εμείς, όπως και οι Δήμαρχοι Μύκης, Τοπείρου και Αβδήρων , αλλά και οι αντιδήμαρχοι , αγνόησαν αυτή την εκδήλωση και δε παραβρέθηκαν, γυριζοντας την πλάτη στους εργαζομένους των Δήμων. Βέβαια από πλευράς Ζαγναφέρη ως εκπρόσωπος ήρθε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Μπούτος , όμως η απουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης υποδηλώνει πως συνεχίζει την τακτική του όλοι για εμένα και εγώ για τον εαυτό μου. Άψογοι οικοδεσπότες οι Δ. Γαλανόπουλος , Η. Γκύκας, Π. Τζανόγλου και Β. Χριστίδου δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να υποδέχονται τον κόσμο και τους επισήμους προσκεκλημένους , ενώ εντύπωση προκάλεσε η με καθυστέρηση λόγω υποχρεώσεων στην Αλεξανδρούπολη , του Περιφερειάρχη Χ. Μέτιου ο οποίος εμφανίστηκε συνοδευόμενος από την Κυριακή Αλατζά θεματική Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας. Από την εκδήλωση δεν έλειψαν μιας και ήταν προσκεκλημένοι , τόσο ο Μ. Τσέπελης με τον Ι. Καμαρίδη, όσο και οι Β. Τσολακίδης πρώην Δήμαρχος Αβδήρων , Ν. Καλιαμπάκας, Ν. Ανταμπούφης , αλλά και ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης Π. Λυρατζής , ο οποίος για ακόμη μια φορά κατά την προσφιλή του τακτική , ανέλαβε και καθήκοντα φωτορεπόρτερ ξεπερνώντας σε αυτό, ακόμη και τον μεγάλο φωτορεπόρτερ παπαράτσι δημοσιογράφο Κυριάκο Κεσίσογλου.