GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επίσκεψη Γρηγόρη Βαλτινού στο γηροκομείο Ξάνθης

Με ανάρτηση του στο facebook ο γηροκομείο της Ξάνθης μας ενημερώνει για την επίσκεψη του Γρηγορη Βαλτινού στους χώρους του και στην ε...


Με ανάρτηση του στο facebook ο γηροκομείο της Ξάνθης μας ενημερώνει για την επίσκεψη του Γρηγορη Βαλτινού στους χώρους του και στην επαφή του με τους φιλοξενούμενους υπερήλικες.

Σήμερα Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 είχαμε τη μεγάλη τιμή να υποδεχτούμε σύσσωμοι (διοικητικό συμβούλιο, προσωπικό, παππούδες και γιαγιάδες) στο γηροκομείο της «καρδιάς» μας τον δικό μας άνθρωπο, τον Γρηγόρη Βαλτινό.Σε μια συγκινητική περιήγηση μέσα στο ίδρυμα, αφού συνομίλησε με γέροντες που φιλοξενούμε, αφού συνομίλησε με το προσωπικό βάρδιας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, συνάντησε και αρκετούς γνωστούς της οικογένειάς του (θυμίζουμε ότι γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, έχει καταγωγή από την Ξάνθη, όπου έζησε μέχρι τα οκτώ του χρόνια και η οικογένειά του ζούσε στην περιοχή της Κυψέλης στην οδό Μαιάνδρου…). Περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους του ιδρύματος (εσωτερικούς και εξωτερικούς) και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα έργα της εικαστικού και υπαλλήλου του ιδρύματος Φιφής Χατζηστόικου.