GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες στην Ι.Μ. Ξάνθης

Στις 30 Ιανουαρίου η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών: Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου ...


Στις 30 Ιανουαρίου η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη των Αγίων Τριών Ιεραρχών: Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, προστατών των ελληνικών γραμμάτων και της παιδείας. Η Ιερά Μητρόπολή μας, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Θεολόγων Ξάνθης και με την Εκκλησιαστική Σχολή Ξάνθης διοργανώνει στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου εορτή αφιερωμένη στους «Τρείς Μεγίστους Φωστήρες της Τρισηλίου Θεότητος» στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας.

Η εορταστική εκδήλωση περιλαμβάνει διάλεξη της Θεολόγου Εκπαιδευτικού κας Δήμητρας Αγιαννίτου, Καθηγήτριας του 3ου Λυκείου Ξάνθης με θέμα: “Τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα κατά τους τρεις Ιεράρχες και η εποχή μας”, καθώς και Ύμνους από την Ιερή Ακολουθία των Αγίων Τριών Ιεραρχών που θα αποδόσει η η Χορωδία της Εκκλησιαστικής μας Σχολής υπό την Διεύθυνση του Καθηγητού Βυζαντινής Μουσικής κ. Ιωάννη Κατσούλη.