GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σε αδιέξοδο η παράταξη Δημαρχόπουλου;

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΊΛΙΚΤΟΙ


ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΊΛΙΚΤΟΙ

Όσο πλησιάζει ο καιρός των εκλογών και ο κάθε υποψήφιος επικεφαλής παράταξης μετράει και προσθέτει «κουκιά – δημοτικούς συμβούλους» η παράταξη Δημαρχόπουλου καταγράφει σημαντικές απώλειες.

Στην παρούσα φάση καταγράφεται το εξής παράδοξο και ίσως πρωτοφανές στα πολιτικά πράγματα της Ξάνθης.

Ενώ ενισχύονται αυτόβουλα ή από μεταγραφές σχεδόν όλες οι υποψήφιες δημοτικές παρατάξεις, η διοικούσα παράταξη μέρα με την μέρα αποψιλώνεται και φυλλοροεί.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, η αριθμητική δεν ευνοεί την παράταξη Δημαρχόπουλου και ουδείς γνωρίζει αν θα μπορέσει να ξαναφέρει χωρίς την προηγούμενη δυναμική σύνθεση το εκλογικό αποτέλεσμα που της έδωσε την δημαρχία.

Αν προστρέξει κανένας στο παλιότερο και πρόσφατο παρελθών της πορείας της διοικούσας παράταξης και βάλλει τα «κουκιά» κάτω, θα δει ότι οι αριθμοί είναι αμείλικτοι για την παράταξη του νυν δημάρχου.

Η διοικούσα παράταξη αριθμούσε 25 συμβούλους οι οποίοι εξελέγησαν στις προηγούμενες εκλογές και όπως δείχνουν τα πράγματα, η μείωση του αριθμού των δημοτικών συμβούλων, μάλλον θα φέρει δύσκολα στην δεύτερη Κυριακή την διοικούσα παράταξη.

Ξεκινώντας από το 2017 ο Χ. Δημαρχόπουλος διέγραψε Τσέπελη και Πυρνάρη μειώνοντας τον αριθμό των συμβούλων σε 23.

Αν μετρήσουμε ότι δεν θα συμμετάσχουν στην παράταξη Δημαρχόπουλου στις εκλογές που έρχονται τον Μάιο και οι πληροφορίες μας είναι διασταυρωμένες, εκτός αν κάτι από αυτές άλλαξε την τελευτάια στιγμή, δεν συμμετέχουν οι : Λεβέντ, Μπογιάρ, Μούρκας, Αγγόρτσας, Τριανταφυλλίδης, Κυρακίδης, Χασάνογλου Ορχάν και Γιαννώτα οι αριθμός μειώνεται δραματικά και φτάνει τους 14.

Όμως σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες ερωτηματικό υπάρχει αν θα συμμετάσχουν στην παράταξη Δημαρχόπουλου και για τους παρακάτω: Φερντούν, Θεοδωρίδης, Λύρατζης, Ταρενίδης. Όμως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ερωτηματικό παραμένει αν θα ακολουθήσει στον αγώνα του τον Δημαρχόπουλο ακόμη και ο πρώην αντιδήμαρχος του Μπόζ Ραμαδάν όπου πληροφορίες θέλουν να μην μιλάει με τον Δημαρχόπουλο εδώ και ένα χρόνο με αφορμή την λίστα που του παρέδωσε την πρώτη χρονιά που εξελέγησαν, με τις ανάγκες παρεμβάσεων στα Κιμέρια, πράγμα που δεν ενέκρινε ο δήμαρχος, θέτοντας στην ουσία τον Μπόζ Ραμαδάν στους συμβούλους με ερωτηματικό.

Αν λοιπόν δούμε ότι οι με ερωτηματικό σύμβουλοι του Χ. Δημαρχόπουλου αγγίζουν τον αριθμό πέντε αφαιρώντας τους από τους υπόλοιπους 14, το υπόλοιπο είναι 9.

Τελικά πόσοι θα μείνουν στην παράταξη Δημαρχόπουλου;

Ο αριθμός 9 από τους εναπομείναντες συμβούλους του νυν δημάρχου, θα μπορέσουν να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα για την παράταξη Δημαρχόπουλου και να τον φέρουν τουλάχιστον στην δεύτερη Κυριακή;

Θα δείξει. Κυριακή κοντή γιορτή.