GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έλληνες και Βούλγαροι τουρίστες προτιμούν την Αδριανούπολη για τα ψώνια τους και αυτή «ανταποδίδει»

Πανό με ευχές για το νέο έτος τόσο στην τουρκική γλώσσα, όσο και στην ελληνική (!) και τη βουλγαρική κοσμούν τους δρόμους και τα κατασ...


Πανό με ευχές για το νέο έτος τόσο στην τουρκική γλώσσα, όσο και στην ελληνική (!) και τη βουλγαρική κοσμούν τους δρόμους και τα καταστήματα της Ανδριανούπολης, η οποία τους τελευταίους έξι μήνες, προσελκύει όλο και περισσότερους τουρίστες από τις δύο γειτονικές χώρες.

«Έχουμε δημιουργήσει πανό για το νέο έτος ώστε να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να έρχονται πιο συχνά και να νιώθουν άνετα με τους καταστηματάρχες και τους επιχειρηματίες εδώ. Οι αφίσες έχουν τοποθετηθεί στους δρόμους και στα τουρκικά και στα ελληνικά και στα βουλγαρικά, θυμίζοντας την ιστορία της Ανδριανούπολης, η οποία πριν από έναν αιώνα ήταν μία πόλη με ποικιλία γλωσσών, κουλτουρών και θρησκειών» δηλώνει ο πρόεδρος Ρίσεπ Γκούρκαν στο πρακτορείο Anadolu.

«Τα σύνορα δεν θα έπρεπε να εμποδίζον το εμπόριο και τη φιλία» συμπλρώνει, τονίζοντας πως οι τουρίστες από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία δεν επισκέπτονται την Ανδριανούπολη μόνο για εκδρομή αλλά και για να κάνουν τα ψώνια τους!

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Οργανισμού Διαφήμισης και Τουρισμού της Ανδριανούπολης, τα μεγάλα εμπορικά κέντρα τους έχουν διακοσμηθεί ώστε να ταιριάζουν στα γούστα των Ελλήνων και Βουλγάρων επισκεπτών.

Οι καταστηματάρχες, σύμφωνα με την Hurriyet Daily News, παρακολουθούν μαθήματα ξένων γλωσσών ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν καλύτερα τους τουρίστες.