GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Να είναι λίγο πιο προσεκτικοί όσοι εντεταλμένα ή μη αναλαμβάνουν να προβάλουν το Καρναβάλι της Ξάνθης, μιας και το να αναφέρουν με την Τουρκική ονομασία την Ξάνθη, είναι προκλητικό σε κακουργηματικό βαθμό

Χτυπάμε σήμερα το καμπανάκι να το ακούσει και ο Π. Λύρατζης, ο οποίος φέρει και αυτός μερίδιο ευθύνης… Δεν χρειάστηκαν πολλά δευτερόλε...


Χτυπάμε σήμερα το καμπανάκι να το ακούσει και ο Π. Λύρατζης, ο οποίος φέρει και αυτός μερίδιο ευθύνης… Δεν χρειάστηκαν πολλά δευτερόλεπτα για να εκνευριστώ σε αφάνταστο βαθμό το βράδυ της Πέμπτης, καθώς διαπίστωσα πως μέσα στο face book υπήρξε μια πρωτοβουλία προβολής του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, όπου η Ξάνθη αναφερόταν με την Τουρκική ονομασία της και όχι ως Ξάνθη.

Καλό θα είναι, τόσο οι εντεταλμένοι όσο μη εντεταλμένοι διαφημιστές του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, να προσέχουν το τι γράφουν, γιατί η κατάσταση έχει γίνει κακουργηματικά προκλητική και θα αναγκαστούμε να απαντήσουμε όπως αρμόζει σε κάθε είδους τέτοια πρόκληση.

Η Ξάνθη είναι Ξάνθη και το Ξανθιώτικο Καρναβάλι είναι Ξανθιώτικο Καρναβάλι και όσοι θέλουν να προσφέρουν σε αυτό, καλό θα είναι έτσι να το αναφέρουν.