GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μαζική διαδήλωση εκπαιδευτικών στην Αλεξανδρούπολη

Απαιτώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου για το νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικοί και στην Αλεξανδρούπολη διαδήλωσαν μαζικά και μα...



Απαιτώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου για το νέο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικοί και στην Αλεξανδρούπολη διαδήλωσαν μαζικά και μαχητικά. συνεχίζοντας τον αγώνα τους ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που οδηγεί στην απόλυση χιλιάδες αναπληρωτές και διεκδικώντας μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων εκπαιδευτικών, μαζικούς διορισμούς.

Η συγκέντρωσή πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης. Στην συγκέντρωση χαιρέτισαν σωματεία εργαζομένων της πόλης, καθώς και σύλλογοι φοιτητών. Συμμετείχαν απεργώντας δάσκαλοι και καθηγητές του νομού, ενώ μερίδα των εκπαιδευτικών συμμετείχε και στην συγκέντρωση που έγινε στην Αθήνα.
Οι αγωνιστές εκπαιδευτικοί και στην Αλεξανδρούπολη με τη σημερινή κινητοποίηση έδωσαν την καλύτερη απάντηση στις προκλητικές διακηρύξεις τους Γαβρόγλου ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δουν το εαυτό τους στην προκήρυξη που σχεδιάζει η κυβέρνηση, δηλαδή να δουν τον εαυτό τους αδιόριστο, απολυμένο, ταπεινωμένο και χωρίς δικαιώματα.

Δήλωσαν την απερίφραστη καταδίκη τους στην άγρια και βάρβαρη καταστολή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ενάντια στους διαδηλωτές εκπαιδευτικούς στη συγκέντρωση της Παρασκευής στην Αθήνα που έγινε ενάντια στο ν/σ για τις «προσλήψεις» – απολύσεις των εκπαιδευτικών. με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο εκπαιδευτικός και βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής, και η εκπαιδευτικός Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ καθώς και ένας φοιτητής από την Φιλοσοφική σχολή.
Διεκδίκησαν για άλλη μια φορά μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που δουλεύουν τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση.