GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανακοίνωση της Ένωσης Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και περιφέρειας

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά στις πρόσφατες αρχαιρεσίες και ενίσχυσαν το Σωματείο μας, με υπερδιπλασιασμό των ...


Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν μαζικά στις πρόσφατες αρχαιρεσίες και ενίσχυσαν το Σωματείο μας, με υπερδιπλασιασμό των ψηφισάντων σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Το αποτέλεσμα αυτό δίνει νέα δύναμη στο Σωματείο, με την εκλογή 3 αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο Αλεξανδρούπολης από 1 που είχε και 2 αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων επίσης από 1 που είχε. Τα αποτελέσματα αποτελούν επιβράβευση για τη δράση του Σωματείου όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του έργου στις αρχαιρεσίες αλλά και η εκλογή πολλών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου από το εργοτάξιο, αποτελούν την καλύτερη απάντηση στην εργοδοσία για την αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε τις διεκδικήσεις μας ενωμένοι και οργανωμένοι.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και δύναμη.
Η νέα χρονιά, πατώντας πάνω στην πείρα που δημιούργησε η προηγούμενη, μπορεί να δώσει νέα ώθηση στον διεκδικητικό αγώνα, στην άνοδο της πάλης των εργαζομένων, βάζοντας μπροστά τις δικές μας ανάγκες και όχι τα κέρδη των λίγων.

Η πάλη για την αναπλήρωση των απωλειών, η ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών με αυξήσεις στους μισθούς, στις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές, μαζί με τον αγώνα ενάντια στη συμμετοχή – εμπλοκή της χώρας μας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, πρέπει να είναι αγώνας καθημερινός και σε πρώτο πλάνο για τους εργαζόμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Για μας και τα παιδιά μας, τα δικαιώματά μας δεν είναι περασμένα ξεχασμένα!
Το δικαίωμα μας να εργαζόμαστε και να ζούμε όπως αξίζει στον πλούτο που παράγει η δουλειά μας και στην δυνατότητα που δίνει η εποχή μας, δεν είναι ουτοπία!

Η νέα χρονιά που έρχεται πρέπει να μας βρει σε εγρήγορση και θέση μάχης. Ο κρατικός προϋπολογισμός και για το 2019 επικυρώνει τη διαρκή απαίτηση των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, των μεγαλοεργολάβων, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των μεγαλεμπόρων και μεγαλοξενοδόχων για περισσότερα προνόμια, για μεγαλύτερη επίθεση στα εργατικά δικαιώματα, για ζωή στα όρια της ανέχειας.

Με αισιοδοξία, με αποφασιστικότητα, με ακλόνητη πίστη στο δίκιο μας, δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού στα εργοστάσια, στις βιομηχανικές ζώνες, στα εργοτάξια και σε κάθε χώρο δουλειάς για να δυναμώσουμε το μέτωπο της μαχητικής διεκδίκησης, για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, για την ανασύνταξη του εργατικού – συνδικαλιστικού κινήματος. Για να δυναμώσει ο αγώνας συνολικά απέναντι στο σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Συνεχίζουμε δυνατά και αποφασιστικά!