GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, συνεδριάζουν το μεσημέρι της Δευτέρας

Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αβδήρων (έδρ...


Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αβδήρων (έδρα Γενισέα) στις 28 Ιανουαρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Χορήγηση άδειας διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων με παιγνιόχαρτα εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (Καφενείο) της Αβεροπούλου Μαρίας του Φραντζή, στον οικισμό Αβδήρων του Δήμου Αβδήρων (εισηγητής: Εμίν Νουρντάν, Αντιδήμαρχος).
  2. Χορήγηση άδειας διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων με παιγνιόχαρτα εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (Οβελιστήριο – Καφενείο) του Ράνου Γεώργιου του Χριστοφύλλη, στον οικισμό Πηγαδίων του Δήμου Αβδήρων(εισηγητής: Εμίν Νουρντάν, Αντιδήμαρχος).

Την ίδια ημέρα, συνέρχεται σε δημόσια τακτική συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχείο Δήμου Αβδήρων), ώρα 13:30 π.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
  1. Έγκριση διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού και των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός όρων διακήρυξης για την ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ» (εισηγητής: Δήμαρχος).
  2. Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού και τευχών δημοπράτησης της αριθ. 1/2019 μελέτης για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Κέντρου Υποστήριξης & Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής – Παιδικής & τρίτης Ηλικίας και Παροχή γάλακτος για το Δικαιούχο Προσωπικό του Δήμου Αβδήρων και των σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έτους 2019, ενδεικτικού προϋπολογισμού ΕΥΡΩ με ΦΠΑ, καθώς και καθορισμός των όρων διενέργειας του διαγωνισμού» (εισηγήτρια: Μισκάκη Αμφιθέα).
  3. Έγκριση Νο3 πρακτικού για την Εξέταση των Δικαιολογητικών Κατακύρωσης των προσωρινών αναδόχων για τον Ανοιχτό Ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια φορτωτή και γεωργικού ελκυστήρα του Δήμου Αβδήρων» (εισηγητής: Τζιάτζης Αριστείδης).
  4. Συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας του Συνοπτικού Διαγωνισμού του έργου: «Διαγραμμίσεις Δημοτικών Οδών»(εισηγητής: Δήμαρχος).
  5. Έγκριση του πρακτικού 2 ελέγχου πρόσθετων δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού του έργου: «Προμήθεια και τοποθέτηση κουφωμάτων σε δημοτικά κτίρια στον Πολύσιτο»(εισηγητής: Χωλίδης Στυλιανός, Πρόεδρος Επιτροπής διαγωνισμού).
  6. Καθορισμός μισθωτικού ανταλλάγματος της παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας (εισηγητής: Δήμαρχος).
  7. Υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού κατά το προηγούμενο της έκθεσης τρίμηνο (01-10-2018 έως και 31-12-2018 (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία, Προϊσταμένη Τμήματος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών).
  8. Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για επεκτάσεις ΦΟΠ σε οικισμούς του Δήμου (εισηγητής: Δήμαρχος).
  9. Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής (εισηγητής: Δήμαρχος).
  10. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλου του Δήμου Αβδήρων, έγκριση δαπάνης (εισηγητής: Δήμαρχος).
  11. Παροχή πάγιας προκαταβολής (εισηγητής: Δήμαρχος).