GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αγώνας δρόμου διαδικτυακής προβολής από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Γ. Παπαχρόνη, μιας και ο ίδιος το ξεκαθάρισε εξ αρχής πως ανήκουν σε αυτούς που δεν έχουν λεφτά

Όχι μόνο το είπε, αλλά το έκανε και πράξη ο Γιάννης Παπαχρόνης, από την ημέρα που ανακοίνωσε την κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθ...


Όχι μόνο το είπε, αλλά το έκανε και πράξη ο Γιάννης Παπαχρόνης, από την ημέρα που ανακοίνωσε την κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης με ανεξάρτητο συνδυασμό και στόχο την προσφορά του στην Ξάνθη, μιας και η κατάσταση που βιώνουμε, όπως ο ίδιος τόνισε πολλές φορές, δεν πάει άλλο.

Στο φουλ λοιπόν οι μηχανές αυτοπροβολής μέσω διαδικτύου για τις εκδηλώσεις του Γηροκομείου Ξάνθης, στις οποίες βέβαια συμμετέχει ο ίδιος ως Πρόεδρος του ιδρύματος, αλλά και μέλη της παράταξής του.

Είμαι και θα συνεχίσω να είμαι από τους τελευταίους που θα πει ότι ο Γ. Παπαχρόνης δεν προσέφερε τόσο στο Γηροκομείο όσο και στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης και κατ’ επέκταση μέσα από αυτά στην Ξάνθη, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος, πως είμαι κάθετα αντίθετος με το να επιδίδεται σε έναν αγώνα δρόμου αυτοπροβολής προεκλογικά, χρησιμοποιώντας τις εκδηλώσεις του Γηροκομείου.

Ο ίδιος, στην πρώτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε προς τα ΜΜΕ της Ξάνθης, είχε δηλώσει πως δεν παραιτείται από τις θέσεις που κατέχει σε Γηροκομείο και Αιμοδότες, για συγκεκριμένους λόγους και αυτό είναι κατανοητό από εμένα ως ένα σημείο, όμως δεν είναι και αποδεκτό. Από εκεί και μετά, η εντύπωση που ο ίδιος προσπαθεί να περάσει προς τα έξω, είναι πως ξεκίνησε μια προσπάθεια μακριά από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, για να καταφέρει, εφόσον αυτή η προσπάθεια ευοδωθεί, να βάλει και αυτός ένα λιθαράκι ώστε η Ξάνθη να κερδίσει αυτά που έχασε μέχρι σήμερα.

Αξίζει να σημειώσω, πως ο Γ. Παπαχρόνης είναι ο μόνος μέχρι στιγμής, που έχει συγκεντρώσει διαδικτυακά εκατοντάδες ευχές για καλή επιτυχία και συγχαρητήρια για την απόφασή του να κατέλθει με δικό του συνδυασμό στις Δημοτικές Εκλογές.