GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τα beauty tips που πρέπει να υιοθετήσεις τη νέα χρονιά!

Η νέα χρονιά είναι εδώ και κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της θα πρέπει να υιοθετήσει νέα beauty hacks που θα την μεταμορφώσουν κα...


Η νέα χρονιά είναι εδώ και κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της θα πρέπει να υιοθετήσει νέα beauty hacks που θα την μεταμορφώσουν και θα την κάνουν να λάμπει μέσα και έξω της!

Ποια είναι αυτά; Δείτε παρακάτω:
1.Ένα δυναμικό workout έχει την δυνατότητα να σε κάνει να νιώθεις ανίκητη και να σου φτιάξει την διάθεση σε πολύ λίγο χρόνο. Όσο συχνότερα γυμνάζεσαι, τόσο γρηγορότερα θα δεις διαφορά στο σώμα σου και θα νιώσεις δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσεις κάθε πρόκληση.

2. Ένας καλός καθαρισμός και η εντατική περιποίηση της επιδερμίδας σου μπορούν να κάνουν θαύματα για την διάθεση σου. Επένδυσε σε φυσικά προϊόντα και συνθέσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιδερμίδας σου και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.

3. Έμαθες ένα νέο, χρήσιμο tip ομορφιάς; Μοιράσου το με τις φίλες σου. Θαυμάζεις τον τρόπο που βάφεται η κολλητή σου; Μην διστάσεις να της ζητήσεις να σου μάθει τα μυστικά της και δείξε της και εσύ τις τεχνικές που εμπιστεύεσαι.

4. Προσπάθησε να βάλεις τον διαλογισμό στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Αφιέρωσε 20 λεπτά στον εαυτό σου στην αρχή ή το τέλος κάθε μέρας, άδειασε το κεφάλι σου από αρνητικές ή περιττές σκέψεις και απελευθέρωσε το πνεύμα σου αποβάλλοντας έτσι το άγχος της καθημερινότητας.

5. Φρόντισε το σώμα σου από μέσα επιλέγοντας τα σωστά συμπληρώματα διατροφής και τις βιταμίνες που θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σου σύστημα και θα σου χαρίσουν ενέργεια και διαύγεια στο μάξιμουμ κάθε μέρα.

6. Βρες το άρωμα που σε χαρακτηρίζει και μείνε πιστή σε αυτό για να αφήνεις το στίγμα σου όπου και να πας. Έτσι θα καταφέρεις να μένεις αξέχαστη σε όσους σε γνωρίζουν.