GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεργασία της εταιρείας «ΦΙΛΤΡΑ ΘΡΑΚΗΣ» με έδρα την Ξάνθη με την AQUARIUS.

Ο Κωνσταντίνος Ελενίδης υπεύθυνος της εταιρείας ΦΙΛΤΡΑ ΘΡΑΚΗΣ στην Ξάνθη ανακοίνωσε την συνεργασία του με την εταιρεία AQUARIUS. Ο ίδι...


Ο Κωνσταντίνος Ελενίδης υπεύθυνος της εταιρείας ΦΙΛΤΡΑ ΘΡΑΚΗΣ στην Ξάνθη ανακοίνωσε την συνεργασία του με την εταιρεία AQUARIUS. Ο ίδιος αναφέρει στο περιοδικό Αγορά … ΖΩ … Ξάνθη: «Αγαπητοί μου φίλοι γεια σας σήμερα θα ήθελα να σας ανακοινώσω για μια μεγάλη συνεργασία που έχουν Η εταιρεία ΦΙΛΤΡΑ ΘΡΑΚΗΣ με την εταιρεία AQUARIUS.Η AQUARIUS. Είναι μία μεγάλη εταιρεία εισαγωγής φίλτρων. Σήμερα μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχει από τα καλύτερα φίλτρα της αγοράς στην Ελλάδα.


Τα ανταλλακτικά των φίλτρων της AQUARIUS είναι κεραμικά με συμπυκνωμένο άνθρακα τα οποία σας δίνουνε την 100% εγγυημένη ποιότητα πόσιμου νερού.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες το υλικό του φίλτρου είναι από Inox.
Τα φίλτρα της AQUARIUS Είναι «άνω πάγκου» όμως με μία μικρή διαφορά η εταιρεία φίλτρα Θράκης τα μετατρέπει σε «κάτω πάγκου» με έξτρα βρυσάκι η οποία συνδέεται στην υπάρχουσα βρύση.

Τώρα μπορείτε να βρείτε στις τιμές της AQUARIUS στην περιοχή της Ξάνθης όλα τα προϊόντα της πασίγνωστης εταιρείας, τα ανταλλακτικά, υποστήριξη των πελατών σε service και επιδιόρθωση των φίλτρων.

Και όπως πάντα η εταιρεία ΦΙΛΤΡΑ ΘΡΑΚΗΣ στηρίζει τους πελάτες της, Αγοράζοντας τα προϊόντα μας σας κάνει δώρο την εγκατάσταση αξίας 30 € Εντός νομού Ξάνθης.

Αγαπητοί μου φίλοι μπορείτε να πίνετε πάντα καθαρό νερό από τα ΦΙΛΤΡΑ ΘΡΑΚΗΣ τουλάχιστον 2 litra την ημέρα όπως το συνιστούν η γιατροί.

Και να Θυμάστε πάντα. Σε εμάς το καθαρό νερό δεν κοστίζει ακριβά».