GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δηλώστε συμμετοχή με το Επιμελητήριο Έβρου στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των ανταποδοτικών υπηρεσιών και προς ενίσχυση της εξωστρέφειας, το Επιμελητήριο Έβρου σου δίνει την δυνατότητα ν...


Στο πλαίσιο ενίσχυσης των ανταποδοτικών υπηρεσιών και προς ενίσχυση της εξωστρέφειας, το Επιμελητήριο Έβρου σου δίνει την δυνατότητα να συμμετέχεις στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ (ΕΞΠΟΤΡΟΦ), σε ενιαίο περίπτερο του Επιμελητηρίου Έβρου.

Αν σε ενδιαφέρει το ευρύτερο κοινό της έκθεσης, θα έχεις την ευκαιρία να παρουσιάσεις τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου με χρηματοδοτική υποστήριξη από το Επιμελητήριο Έβρου (50% του συνολικού κόστους).

*Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι 18 Ιανουαρίου 2019
ΕΞΠΟΤΡΟΦ 1-4 Φεβρουαρίου, 2019

Η Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών και καταναλωτών και συμβάλλει στην επίτευξη συνεργασιών και συμφωνιών με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών τροφίμων και ποτών, και ιδίως της εξαγωγικής δραστηριότητας.

Πλήρως ανανεωμένη, με πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις και καινοτόμες προτάσεις, η 6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, δίνει ραντεβού τόσο με τους επαγγελματίες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών όσο και με τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων.

Η 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ με Χρυσό Χορηγό την διεθνώς πολυβραβευμένη ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της γαστρονομικής γιορτής, καθώς οι επισκέπτες θα απολαύσουν τέσσερις ημέρες πλούσιες σε γαστρονομικές εκδηλώσεις.

Ο 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής «Greek Chef 2018» θα προβάλλει τα τοπικά προϊόντα και τη μεσογειακή διατροφή, ενώ θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας.

Ειδικά για το 2019 Εγκαινιάζεται η νέα μας ενότητα ΕΞΠΟΤΡΟΦ Master Class, στην οποία οι εκθέτες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους χωρίς κόστος, σε επαγγελματίες και καταναλωτές μέσα από ειδικά sessions γευσιγνωσίας από έμπειρους επαγγελματίες γευσιγνωσίας.