GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ληστεία στην Καβάλα: Με μάσκες Καραμανλή-Παπανδρέου του πήραν 4 εκατ. ευρώ

Ολοένα και πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για την παράξενη υπόθεση της τεράστιας ληστείας που φέρεται ότι σημειώθηκε στην Καβάλα.


Ολοένα και πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για την παράξενη υπόθεση της τεράστιας ληστείας που φέρεται ότι σημειώθηκε στην Καβάλα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία ο 43χρονος,ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι στην Καβάλα, στις 25 Ιανουαρίου το βράδυ οι άγνωστοι δράστες φορώντας μάσκες Καραμανλή και Παπανδρέου, τον περίμεναν έξω από το σπίτι του και απειλώντας τον ότι έχουν απαγάγει την κόρη του και ζήτησαν χρηματικό ποσό προκειμένου να την απελευθερώσουν.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Ιανουαρίου οι δράστες πήραν τον άνδρα και τον μετέφεραν στην επιχείρηση του, όπου και εκεί τον ανάγκασαν να τους δώσει σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε το ποσό των 4,2 εκ. ευρώ από τα 4,3 που φύλασσε σε χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ίδιος ο επιχειρηματίας που είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του, φέρεται να έχει πει στις Αρχές πως είχε παραλάβει τα χρήματα από πελάτες του την Παρασκευή με σκοπό να τα φυλάξει και να τα καταθέσει στις τράπεζες τη Δευτέρα.