GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεπέρασε τα 3 μέτρα η στάθμη του ποταμού Έβρου στην περιοχή των Φερών

Προβλήματα στη Δημοτική Ενότητα των Φερών, δημιούργησε η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών και κυρίως η έντονη βροχόπτωση, η οποία είχε ω...

Προβλήματα στη Δημοτική Ενότητα των Φερών, δημιούργησε η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών και κυρίως η έντονη βροχόπτωση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι ιρλανδικές διαβάσεις τόσο στην Ιτέα, όσο και μεταξύ Αρδανίου και Καβησσού, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων.

Ο ποταμός Έβρος δε, άρχισε να “φουσκώνει” φτάνοντας ανεβαίνοντας από το ύψος του 1,60μ στα 3,70, επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης.

Σε κάθε περίπτωση, οι αρμόδιοι φορείς είναι σε επιφυλακή, φοβούμενοι την έλευση μεγάλου όγκου νερού, τις επόμενες ημέρες από τη Βουλγαρία, καθώς το λιώσιμο του χιονιού στην γείτονα χώρα, θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μεγάλων ποσοτήτων νερού, το οποίο μέσω του ποταμού Άρδα και του Έβρου, θα κατευθυνθεί προς το νότιο τμήμα του νομού.

“Παρακολουθούμε το φαινόμενο, κάποια μικροπροβλήματα που υπήρξαν, αντιμετωπίστηκαν και από εδώ και πέρα είμαστε σε επιφυλακή, για παν ενδεχόμενο”, τόνισε ο Νίκος Γκότσης.