GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κοντά στο 20% η συμμετοχή στην απεργία του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους/ισσες που για άλλη μια φορά δώσανε δυναμικό παρών στον αγώνα ενάντια στα κριτήρια απολύσεων, για μαζικού...


Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους/ισσες που για άλλη μια φορά δώσανε δυναμικό παρών στον αγώνα ενάντια στα κριτήρια απολύσεων, για μαζικούς μόνιμους διορισμούς με μονιμοποίηση των 30.000 αναπληρωτών που αναπληρώνουν τους εαυτούς τους κάθε χρόνο.

Με συμμετοχή στην απεργία κοντά στο 20%, τη μαζικότερη συγκέντρωση και πορεία αυτών των ημερών, και πανό έξω από σχολεία της πόλης να δίνουν το μήνυμα του αγώνα, εκφράστηκε η θέλησή μας αυτό το νομοσχέδιο να μείνει στα χαρτιά. Γιατί παρά την ψήφισή του από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τη στήριξη ουσιαστικά του σκεπτικού των απολύσεων και των κριτηρίων από τα αστικά κόμματα στη Βουλή, ο αγώνας συνεχίζεται για να μείνει ο νόμος στα χαρτιά, όπως τόσοι άλλοι νόμοι (βλ. αξιολόγηση) κάτω από την πίεση των αγώνων του κινήματος.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο Σύλλογος πρέπει να προχωρήσει σε Γενική Συνέλευση αποτίμησης των κινητοποιήσεων, οργάνωσης διάφορων δράσεων που θα συνεχίζουν να αναδεικνύουν το ζήτημα, αλλά και οργάνωσης – κήρυξης ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ ενάντια στην αξιολόγηση των σχολικών μονάδων που ήρθε με τη νέα Υπουργική Απόφαση και οργάνωσης κινητοποιήσεων για το ζήτημα της σχολικής στέγης.

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, ο συνδυασμός που στηρίζει το ΠΑΜΕ